Finále Hrdiny Barvínku

Finále Hrdiny Barvínku
12. června 2019 Barvínek Autor: Alžběta Havlová

Je to tu – už příští týden se dozvíme, kdo se stane Hrdinou Barvínku a zúčastní se kurzu přežití s polárníkem Jaroslavem Pavlíčkem. Finále půlroční soutěže se koná v úterý 18. června v 16 hodin, zúčastní se jej osm soutěžících s nejvyšším počtem bodů. Přinášíme pravidla soutěže.  

Do finále postoupilo osm soutěžících s nejvyšším počtem bodů. Jsou to Víťa (32 bodů), Jéňa (25 bodů), Ema (23 bodů), Prokop (22 bodů), Jindra a Bětka (21 bodů), Markéta (19 bodů) a Štěpánka (18 bodů).

Úkolem každého soutěžícího bude zodpovědět osm otázek či úkolů (viz níže).

Na všechny otázky má však každý pouze ČTYŘI MINUTY – pokud nestihne odpovědět na všechny, počítají se mu pouze ty body, které stihnul. Za každou otázku je možné získat pět bodů, pokud nevíte, můžete ji přeskočit a ještě se k ní vrátit. Zatímco u minulých soutěžních dílů jsme byly hodné, teď budeme nekompromisní a přísné! :)

Pořadí soutěžících budeme vždy losovat. Dopředu tak nikdo nebude vědět, jaké otázky a úkoly na koho čekají. Jakmile vaše jméno vylosujeme, ihned vytáčíme vaše číslo a po krátkém představení jdeme na to!

A v čem tedy budete soutěžit?

  1. otázka – sport
  2. otázka – literatura
  3. otázka - hlášky z filmů
  4. otázka – hudba
  5. Hádej, kdo jsem
  6. Uhodni zvuk
  7. Speciální úkol
  8. Jak přežít v drsné přírodě?

Není možné si vybrat obtížnost, všechny otázky by měly být zhruba stejně těžképro spravedlnost soutěžení proto losujeme pořadí soutěžících (a tím pádem i otázky).

Během soutěžního dílu je tedy možné získat až 40 bodů. Získané body se přičítají k těm, které už máte.

První tři z vás získávají kurz přežití.

Další Hrdinové budou vybaveni poukázkami do Decathlonu, nožem Opinel s logem Skautu Junáka, skvělou KPZ opět od Junáka a lístky do brněnského Kina Scala.

Výsledky soutěže Hrdina Barvínku vyhlásíme na konci finálového dílu!

Poslouchejte tedy v úterý 18. června v 16 hodin napínavé finále, kdy už opravdu půjde do tuhého.

Těší se na vás Bětka, Romča a všichni Hrdinové Barvínku!

 

Další pořady

Šmrnc

Rozhlasové městečko

Regiony

Regiony

Darujte Proglas!