Rada města jmenovala novou ředitelku děčínského zámku
Ilustrační foto: Pixabay.com
Děčín

Děčín - Rada města Děčína jmenovala v úterý 11. června do funkce ředitelky děčínského zámku Miroslavu Poskočilovou, a to s platností od 1. července 2019. Zkušební doba je šest měsíců. Ve funkci nahrazuje dosavadní ředitelku zámku Ivetu Krupičkovou.

„Doporučení komise, která při výběrovém řízení posuzovala tři přihlášené kandidáty, bylo naprosto jednoznačné. Rada města se proto s výběrem komise plně ztotožnila a paní Miroslavu Poskočilovou jmenovala do funkce ředitelky děčínského zámku,“ říká primátor města Děčína Jaroslav Hrouda.

Vizitka:

Ing. Miroslava Poskočilová vystudovala UJEP, a to Fakultu sociálně ekonomickou, obor podniková ekonomie. V současné době pracuje jako personální a ekonomická manažerka.

Praxe:

10 let projektová manažerka Židovská obec Děčín, správa 2 kulturních památek, ekonomické řízení, spolupráce s NPÚ, dotační řízení, fundraising, kulturní akce-výstavy, vernisáže, koncerty, přednášky pro veřejnost i školy
Spoluzřizovatelka Soukromé základní a mateřské školy Svět, vzdělávání s Montessori pedagogikou v Děčíně
pokročilá znalost AJ, mírně pokročilá NJ
členka finančního výboru města
předsedkyně kulturní komise města

Složení výběrové komise:

Jaroslav Hrouda, primátor
Jiří Anděl, náměstek primátora
Jaromír Zajíček, tajemník děčínského magistrátu
Radek Michálek, vedoucí personálního a platového oddělení děčínského magistrátu
Iva Bajerová, vedoucí odboru školství a kultury děčínského magistrátu
Lenka Holavová, vedoucí oddělení kultury památkové péče Krajského úřadu ÚK
Phdr. Miloš Kadlec, odborník na památkovou péči

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru