Sociální sítě
Nahoru

Svůdná magie aventurinu v podání manufaktury Arnold & son

V růžovém 18kt zlatě vyvedený HM Perpetual Moon se dočkal další impozantní speciální edice, která tentokrát čítá pouhých 28 kusů. Od ostatních v linii se vlastně liší jen provedením číselníku, který vznikl z blyštivě modrého aventurinového skla připomínajícího názorně noční oblohu.

Ve velké výseči v jeho horní části žádá o pozornost předimenzovaná podobizna Měsíce, jehož pohyb je potřeba regulovat kvůli jednodenní odchylce po neuvěřitelných 122 letech – o změnu se tak budou muset postarat spíše potomci. In-house strojek nabízí i sekundární zobrazení měsíčních fází na dýnku – kvůli přesnému nastavení. Není divu, že hodinky vyjdou na bezmála 850 000 Kč a nabídku rozšíří v rámci hodinářství Beny na Václavském náměstí.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.