Hlavní obsah

Nejkrásnější make-up? Ten podle Scarlett Johansson!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na premiéře filmu Avengers: Endgame (2019) na sebe strhla všechnu pozornost. Make-up Scarlett Johansson byl dokonalý, a tak jsme se ho rozhodli napodobit v beauty tutoriálu. Dnes vám ho ukáže vizážistka Daniela Kremláčková.

Článek

Scarlett Johansson (34) je prototypem dokonalé krásky. Její vizáž je vždy perfektní a make-up je klasický hollywoodský. Nepůsobí ale nikdy zmalovaně, jako třeba klan Kardashianových, a v tom je to umění. Vizážistka Daniela Kremláčková vám ve videu ukáže, jak se pár tahy štětce proměnit ve Scarlett. Rozzářené oči, výrazné řasy, lehký make-up a práce s rozjasňovačem – postup omrkněte ve videu!

Foto: Věra Křeháčková

Pro Scarlett Johansson jsou typické kouřové oči a skvělá práce s rozjasňovačem. A o to jsme se pokusili i myFoto: Věra Křeháčková

Scarlett (podívejte se, jak měnila účesy) začala svou hereckou kariéru už v devíti letech, kdy se objevila ve filmu Všude dobře, doma nejlíp (1994). Její nejvýraznější rolí je určitě Black Widow v marvelovském světě hrdinů Avengers, známe ji i z filmů Králova přízeň (2008) nebo Ostrov (2005).

A co její osobní život? Scarlett  bude už po třetí kráčet k oltáři. Jejím vyvoleným číslo tři je Colin Jost (36). V minulosti byla provdaná za Ryana Reynoldse (2008–2011) a pak za Romaina Dauriaca (2014–2017), se kterým má pětiletou dcerku Rose Dorothy. Věděli jste, že kromě hereckého talentu je nadaná i hudebně? V roce 2008 a 2009 vydala hudební alba a před čtyřmi lety založila kapelu The Singles, o které se psalo, když ji zakládala, ale od té doby je ticho po pěšině.

Podívejte se na další beauty tutoriály: Líčení podle JLO nebo Emilie Clarke.

Reklama

Načítám