Sandra Parmová: Hroutí se jí svatební plány! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sandra Parmová: Hroutí se jí svatební plány!

Sandra Parmová
Sandra Parmová (Martina Sekanina)

Zprvu to šlo hladce. Moderátorka Sandra Parmová (33) sice svatbu nestihla do roka a do dne, co před ní přítel Pavel Pospíšil poklekl s žádostí o ruku, ale poslední měsíce si zařídila šaty i svatební místo. Jenže pár týdnů před obřadem se jí vše sesypalo! 

Ještě na konci dubna všechno šlapalo jako po drátkách. „Přípravy jsou v plném proudu. Už máme místo a bude to na Moravě v přírodě, protože to bude v boho stylu. Emilka bude jednou z družiček a budeme mít stejné šaty. Podpatky mít nebudu, protože bych v trávě asi nedošla k oltáři,“ chlubila se maminka téměř dvouleté holčičky. Jenže měsíc před termínem skoro všechno padlo.

Všechno je jinak

„Nám se v podstatě mění všechno z minuty na minutu. Vždycky, když si myslíme, že už máme něco zařízené, tak se ukáže, že to chce zařídit ještě úplně jinak. Stres nabírá na obrátkách a vážně se už těším, až bude týden před a řeknu si – už to neovlivním a jenom si to užiju,“ prozradila deníku Aha! Sandra, která se má vdávat na konci července. Sice už má po zvětšení prsou dekolt, který si do stavebních šatů vysnila, o to nejdůležitější ale přišla.

Vybírají prstýnky

„Na poslední chvíli jsem měnila i návrhářku na šaty. Chtěla jsem to řešit v Brně, ale tím, že pendluju mezi Brnem a Prahou, tak je pro mě pohodlnější řešit to v hlavním městě. Takže v Praze vybíráme i prstýnek,“ přiznala plavovláska. „Možná jsem si na sebe upletla trochu bič sama, protože jsem si nevzala žádnou koordinátorku,“ dodala Parmová na představení letošních finalistek Batist Nej sestřička v pražském Divadle Na Maninách.

Místo tají

Kde si s Pavlem řeknou ANO, nechce Sandra konkretizovat. „Jediné, co prozradím, že máme vybrané svatební místo, kde dělají jen svatby. Takže doufám, že kolem cateringu a výzdoby nebudu muset řešit vůbec nic,“ maluje si nastávající nevěsta. Bát se nemusí snad ani deště.„Máme to částečně zastřešené, takže počasí nás nemůže rozhodit. Je to dostatečně velký prostor, do kterého se všichni schováme,“ tvrdí Sandra.

 Sandra Parmová prozradila detaily své svatby! Místo vás překvapí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zadnice
13. 6. 2019 • 08:31

To jsou teda "starosti".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.