Otřesy v základech

Gwen Stefani letos oslaví padesátku. Prezentuje se hlavně prací, ale ani jí se nevyhnuly strasti všedních dní. Nevěrný manžel, který se spustil s chůvou, jí pořádně zavařil a připravil živnou půdu pro nevybíravé lovce senzací. Dlouhé měsíce se na titulních stránkách bulvárních plátků neřešilo nic jiného. Manželství s Gavinem Rossdalem je naštěstí už minulostí a za Gwen opět mluví práce - svižné songy a bláznivé módní kolekce vlastní značky L.A.M.B, na kterých se podílí.

Risk nebo jistota?

Poprvé o sobě dala vědět v roce 1992, kdy jako zpěvačka ska-rockové kapely No Doubt přinesla na hudební scénu nový směr inspirující se styly dancehall a reggae. Na začátku nového tisíciletí zatoužila Gwen po sólové dráze. I když jí mnozí varovali, že je riskantní opouštět úspěšnou skupinu a postavit kariéru jen na jednom jménu, nedbala jejich rad a vyplatilo se. V roce 2004 se chytlavý singl "Hollaback Girl" stal nejprodávanější skladbou na internetu. Neméně úspěšné bylo i její další album "The Sweet Escape".

Ten pravý?!

V dobách své největší slávy začala usilovně pracovat na svém osobním životě. Podlehla kouzlu svého kolegy z kapely Bush. Gavin Rossdale se zdál být tím pravým. Gwen podporoval ve všech aktivitách na hudebním i módním poli a zároveň jí držel při zemi, když zakládali rodinu. Ze třináct let trvajícího manželství mají tři syny, Kingstona, Zumu a Apolla. Zatímco slávychtivá maminka trávila většinu času v nahrávacím studiu a na módních přehlídkách, Gavin se sblížil s chůvou. Přátelskou úroveň překonali poměrně rychle a stýkali se za zády zpěvačky více než tři roky. To nedokázala Gwen respektovat a bez skrupulí manželství ukončila. I když se po jejím boku zatím nikdo neobjevil, je šťastná. Má u sebe tři ochránce. A také nového partnera country zpěváka Blaka Sheltona.

Všechno musí pryč!

Jako první se zbavila zrádného nevěrníka, ještě zbývá prodat dům v Beverly Hills, kde si pár let užívali pohádkový život. Rozlehlého domu s úchvatným výhledem, posilovnou, kinosálem a ohromným bazénem si Gwen cení na 25 milionů dolarů. Interiér je odrazem zpěvaččiny duše - bláznivý, eklektický a luxusní.