Sociální sítě
Nahoru

S kůží na trh

Se svou kůží na trh se rozhodla jít dvojice mladých českých designérů, kteří se specializují na výrobu kožených produktů, zejména pak kabelek a tašek. Jejich firma Bodline je opravdu zárukou kvality. Každou kůži osobně vybírají ve Zlínských koželužnách a jejich mladistvý pracovní entusiasmus se na výsledku také nemalou měrou odráží.

Pokud sháníte kabelku či tašku, která bude šita takřka na míru, pak neváhejte oslovit firmu Bodline. Jejich kabelky z hovězí kůže jsou kvalitní, pevné a natolik originální, že dokáží ladit s Vaší osobností či ji ještě více podtrhnout. Kabelka od firmy Bodline se zkrátka brzy stane Vaším osobním parťákem a ne jen nějakým anonymním zavazadlem. Velkým kladem těchto kabelek a tašek je i to, že jsou vyráběny bez zbytečných ozdob a dekorací tak, aby byly schopny ustát Vaše osobní designové bouře.

Mladí kreativní umělci Jitka a Matouš přistupují ke každému výrobku jedinečně a tak, jakoby se jednalo o umělecký kousek. Velkým plusem je i fakt, že za kabelku od nich ale určitě nezaplatíte tolik jako za „Picassa“.

Název BODLINE vznikl spojením dvou slov a znamená spojení mužského a ženského principu. Bod jako kruh – oblé tvary ženy, Line jako přímka neboli také ostré rysy muže. Muž je nadaný technicky a racionálně, takže je výrobek dotažený po technologické a funkční stránce. Žena je zase nadaná ve vnímání estetičnosti, harmonie a ladných linií. A právě tohle všechno se ruku v ruce promítá do všech výrobků Bodline.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.