Sociální sítě
Nahoru

Alcron plný energie

Restaurace Alcron si v čele s head chefem Jakubem Černým připravila pro své hosty letní novinky, které se od této chvíle vyjímají v degustačním menu. Jsou to nabité pokrmy, plné chutě a slunce.

Head Chef Jakub Černý si se svým týmem připravil v degustačním menu sezónní novinky. Jsou jimi hned 3 pokrmy, které rozšiřují nabídku. Ceviche ze sumce s Cantaloupe a cukrovým melounem. Zajímavostí je, že ceviche se v Alcronu marinuje v energetickém nápoji Red Bull společně s červeným hroznovým vínem, bezovým sirupem a tabascem. Absolutně plná chuť, která zaujme na první sousto. „Snažím se restauraci Alcron vyvést z jistého stereotypu a nápadů mám opravdu hodně. Baví mě, že stálé hosty to neodrazuje, ba naopak. Takže každé 3 týdnu zavádím asi tak 3 nové pokrmy. Nyní jsou to doslova nabité pokrmy energií,“ říká head chef Jakub Černý.

Další novinkou na menu bude studený překrm Divoký losos s okurkou, aloe vera a podmáslím. Klasika, která díky týmu restaurace Alcron bude dotažená k dokonalosti. Poslední novinkou je Melounové gazpacho. Ideální pokrm na horké letní dny.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.