Sociální sítě
Nahoru

Výjimečné místo Resort Svatá Kateřina

Resort Svatá Kateřina, výjimečné místo, kde se setkává exotická ájurvéda s téměř zapomenutým koutem české krajiny a skvělými wellness službami. Hektický život všedních dnů ve městě lze velice snadno, po necelých dvou hodinách cesty autem, odstřihnout právě na tomto krásném místě na Vysočině nedaleko Pelhřimova.

V nadmořské výšce 730 metrů se nachází komplex Resort Svatá Kateřina skrytý a chráněný panenskou přírodou uprostřed lesů, kde vyvěrá hned několik léčivých pramenů. Hotel, wellness, jóga, nejširší nabídka ájurvédských procedur v České republice a výborná kuchyně. Tak by se dalo stručně přiblížit, čím je místo charakteristické.

Na začátku tohoto roku byl otevřen nový moderní Ájurvédský pavilon, který nabízí originální terapeutické místnosti inspirované indickými interiéry, krásné relaxační prostory s dechberoucími výhledy do okolní přírody a nové Wellness & Spa zázemí včetně bazénu.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.