Co můžete čekat, když navštívíte erotické masáže v Praze

Pro mnoho z vás jsou jistě erotické masáže v Praze zatím jedna velká neznámá. Možná už tušíte, kde najdete nejbližší salon, ale o tom, co se ve skutečnosti děje uvnitř, jste zatím slyšeli jenom z doslechu. Já už jich vyzkoušel pěkných pár a popíšu vám, jaké to bylo na té poslední. Jste zvědaví?

Je to jako objednat si pizzu

Fakt. Prostě si najdete nějaký salon a zavoláte na číslo uvedené na stránkách. Pro ty stydlivější bývá dostupné i objednání přes e-mail nebo SMS. Rovnou si můžete zamluvit i vybranou masérku (fotky najdete také na webu) nebo se nechat překvapit až na místě. To je jen na vás. Já už většinou vím, co chci, takže je to šup šup. „Chtěl bych Marcelku. Bylo by to možné pozítří na desátou? Ano? Tak děkuju.“ Hotovo, vyřízeno. Nemusíte se bát, že by se vás po telefonu někdo vyptával na vaše oblíbené praktiky apod., to všechno vyřídíte později s masérkou v soukromí. Málem bych zapomněl – ještě ještě fajn uvést, o jaký druh masáže máte zájem. Nabídka je totiž vážně bohatá.

A jdeme na to

Tak, teď už budu mluvit jenom já, OK? Zamířil jsem do svého oblíbeného podniku blízko Václaváku. Mají to tam pěkné, nové zrekonstruované a každý pokoj jinak zařízený. To je fajn, když máte chuť třeba na trochu exotiky. Eva ještě nebyla nachystaná (radši chodím dřív, ono po cestě se může stát cokoli), ale nevadilo to. Nabídli mi něco k pití a za pár minutek si pro mě přišla.

Já už nemluvím, vy můžete

S Evičkou už se tak trochu známe, takže jen rychle zjistí, jestli se zrovna cítím unavený nebo spíš potřebuju psychicky vypnout od náročné práce a jdeme na to. Vy se ale klidně rozpovídejte trochu víc. Řekněte, jak to máte rádi, co vás vzrušuje a co naopak ne, a tak dále. Vážně vám to pomůže. Možná objevíte i úplně nové erotogenní zóny – pěkný seznam jsem našel TADY.

Nejdřív si mě svlékla...

Tak to mám rád. Pěkně košile knoflík po knoflíku, pásek u kalhot... Zmizeli jsme do sprchy, kde si mě důkladně namydlila, a pak opláchla. I s pěnou se dají dělat zázraky, to mi věřte. Už chápu, co mají ti Turci na mýdlových masážích.

 

Tak se polož

Masáž začíná v leže na břiše na pevné matraci potažené příjemnou látkou – v místnosti je i pár svíček, trocha vůně a celkově útulno. Evička vážně umí. Šel jsem na klasiku, takže si mě nejdřív rozehřála voňavým teplým olejem a pak začala masírovat pěkně od ramen až dolů. Přitlačila, kde bylo třeba (trochu mě pobolívalo v zádech) a občas laškovně zajela mezi půlky nebo se letmo dotkla varlat nebo penisu, což mě vážně umí vyrajcovat. Na chvíli si dokonce lehla a přejížděla mi po zádech svým bujným poprosím. Asi měla dobrou náladu, ne vždycky se jí do toho chce. Řeknu vám, cítit jak její bradavky tuhnou při kontaktu s mou kůží je vážně terno. Ale to už je na řadě otočka.

Hleděla mi do očí

Když vás masérka smyslně poplácá po zadku, je to signál k otočení na záda. Ale není to tak vždy – záleží na atmosféře. Třeba při tantře se mi to nikdy nestalo – asi jinej gang :) A přišla masáž hrudníku, břicha atd. Evička většinou používá obě ruce najednou, ale sem tam jednu nenápadně zapomene i v rozkroku. Zatahá, poškádlí, pohladí a pokračuje dál, jakoby se nechumelilo. Jo, a dívá se přitom hluboce do očí. Nevěřili byste, jak je taková maličkost důležitá. Najednou si nepřipadáte jako tuctový klient ale skutečně jako král, který má tu krásnou kočku před sebou jen a jen pro sebe.

Už je krůček k extázi

A je to tady, když už si myslím, že nemůžu být uvolněnější, začne se Evička naplno věnovat i mým intimním partiím. Prohmatává varlata, tře se o penis nejenom rukou, ale také bříškem nebo prsy. Stahuje předkožku, fouká, silně tiskne a zase povoluje. Když se už už blížím k vrcholu, zase mě zchladí. Znáte trik, při kterém se prudce stiskne kořen penisu a vzrušení trochu odpadne? Ona ano. Tohle mi udělala dvakrát a...

Stříkal jsem jak zahradní hadice

… a pak mě nechala konečně vyvrcholit. WOW! No prostě paráda. Orgasmus jako blázen a její i moje břicho mokré. Lahůdka. Ještě chvíli se mazlila se žaludem, pak nás oba očistila a několik minut ještě zlehka masírovala kde ji zrovna napadlo. Pak mi jemně naznačila, že už je čas na odchod. Zase jsme se osprchovali, pomohla mi s oblékáním a bylo po všem. Mám podezření, že se učila u nějaké sexkoučky. Jednu zajímavou najdete TADY.

Zase si to zopakuju

Erotická masáž je prostě moje srdcovka. Při ničem jiném si tak neodpočinete a neupustíte páru. Bez legrace. Takže za týden znova, nebo za dva jak bude čas, potřeba a chuť. Ale jestli mě zase nasere šéf, tak klidně už pozítří. Je to lepší, ne ze sebe v práci dělat debila a odnést to na bonusech. A to myslím smrtelně vážně.

 

Autor: redakce
Další články ze sekce ZAJÍMAVOSTI
Datum: 11.06.2019

 
 

WOMENHOUSE.cz
Portál výhradně jen pro ženy…

CINEMAHOUSE.cz
Portál o filmových novinkách.

CELEBRITYHOUSE.cz
Dění z českého showbyznysu...

MENHOUSE.cz
Portál pro muže...

GOLFMAGAZINE.cz
Web plný golfu..

HOTELHOUSE.cz
Portál o hotelech, pensionech a spa resortech

BOOKHOUSE.cz
Portál nejen o knihách a časopisech

KIDSHOUSE.cz
Portál pro děti a jejich rodiče...

HOMEMAGAZINE.cz
Vše pro dům, byt a zahradu…

BeachSwan.com
Exkluzivní plážové outfity...

NejlepsiKavarny.cz
Zkoušíme za vás nejlepší kavárny nejen v Praze…

zpět Úvod / rubriky / ZAJÍMAVOSTI / Co můžete čekat, když navštívíte erotické masáže v Praze

Aktuální číslo:
Portál o hotelech, pensionech a spa resortech

Kalendář akcí

Dnes je 26. dubna 2024, svátek má Oto.

Nejbližší akce:

>>> další akce

MENHOUSE.cz
Portál pro muže...

INSPIROVANIKRASOU.cz
modeling-stylový portál

LUXUSNIPLAZE.cz
Nejkrásnější pláže a destinace.

LUXURYHOUSE.cz
Svět luxusu, módy a doplňků...

CARSHOUSE.cz
Vše o autech... A nejen o nich.

BeachSwan.com
Exkluzivní plážové outfity...

GASTROHOUSE.cz
Portál o moderní gastronomii...

CLASSIC BARBERSHOP
Nechte se unést kvalitní péčí o vaše vousy a vlasy.

CINEMAHOUSE.cz
Portál o filmových novinkách.

CELEBRITYHOUSE.cz
Dění z českého showbyznysu...

GOLFMAGAZINE.cz
Web plný golfu...

HOTELHOUSE.cz
Portál o hotelech, pensionech a spa resortech

BOOKHOUSE.CZ
Portál nejen o knihách a časopisech

KIDSHOUSE.CZ
Portál pro děti a jejich rodiče...

WOMENHOUSE.CZ
Portál výhradně jen pro ženy…

nice girl

Partneři projektu: