Setkání s redakcí National Geographic: Společně na off-road!

Většina z vás, pravidelných čtenářů časopisu National Geographic, ví, že k práci české redakce neodmyslitelně patří i cestování pořádným terénním autem, v našem případě off-roadovou ikonou, Land Roverem Defenderem.

S redakčním Defenderem u geografického středu země v Přešticích.
S redakčním Defenderem u geografického středu země v Přešticích.
Zdroj: Šárka Pěnkavová

Defender nám umožňuje dostat se i na místa, která nejsou běžně přístupná, a pak – co si budeme povídat – tento vůz v expediční úpravě všude vzbudí pozornost.

Už jsme se s mnohými z vás takto setkali na zajímavých místech naší republiky, naposledy před dvěma týdny u geografického středu naší země v Číhošti. Tuto sobotu 15. června se nabízí další možnost, a to v rámci dalšího ročníku setkání příznivců landroverů na akci Land Rover Cup v západočeských Přešticích.

Čeká vás soutěž zručnosti při jízdě v terénu, střelecké dostaveníčko, spanilá jízda, projíždění řekou a hlavně setkání se skvělými lidmi, kteří se kolem off-roadu pohybují. Každý rok se v Přešticích sjíždějí desítky majitelů landroverů v těch nejrůznějších úpravách - a jak říká s nadsázkou dlouholetý organizátor Land Rover Cupu, David Roháč, vždy je šance na nový rekord v návštěvnosti. Dlouhá kolona terénních speciálů projíždějící na závěr malebnou západočeskou krajinou je pokaždé skutečně impozantní.

Takže kdo máte jakýkoli Landrover, budeme se na vás těšit!

Více o akci najdete ZDE.