Hvězda seriálu Hra o trůny míří do Česka: Kristian Nairn alias Hodor tu má velké plány

Nairn zazáří v pražském klubu Roxy
Zdroj: Rave of Thrones
Kristian Nairn  v roli Hodora v legendárním seriálu Game Of ThronesRave of Thrones míří do PrahyNairn zazáří v pražském klubu RoxyKristian rostl stejně jako Hodor+ 6 fotek+ 7 fotek

Na svou první návštěvu České republiky se chystá herec, producent a také jeden z nejplodnějších housových dýdžejů Zeleného ostrova. Kristian Nairn, který se též proslavil ztvárněním Hodora v seriálovém fenoménu Hra o trůny (Game Of Thrones).

Petra Járková
Petra Járková 13. 06. 2019 14:00

Nairn přiveze 21. června do pražského klubu Roxy koncept Rave Of Thrones, který tematicky těží z aktuálně nejsledovanějšího seriálu HBO a zároveň představuje i více než dvacetiletou dýdžejskou kariéru tohoto přes dva metry vysokého Ira. Po několika turné po největších městech Spojeného království, USA a Austrálie se konečně dočká i Praha.

Kristian Nairn má za sebou několik vlastních singlů, z nichž asi největší úspěch zaznamenaly loňský Bigger a pak letošní novinka Life is too short. Svůj styl označuje jako forward-thinking house music. Jeho vytříbeného hudebního vkusu si mohli dopřát již v mezinárodních superklubech Amnesia, Cafe Mambo a Hakkasan a také na velkých tanečních festivalech, včetně belgického Tomorrowlandu nebo indického Sunburn festivalu.

Video z Kristianova setu v Cafe Mambo v roce 2017 se stalo virálem napříč všemi hlavními platformami sociálních médií a shlédlo jej více než 84,7 milionů lidí za 72 hodin.

Kromě současné taneční scény čerpá inspiraci i z ostatních žánrů a neskrývá svůj obdiv k umělcům jako Kate Bush, Sigur Rós, Bjork, Snow Patrol, Gary Numan, Kraftwerk nebo Danzig. Není mu však cizí ani klasická hudba a muzikálová tvorba Andrewa Lloyda Webbera. Během své hudební cesty vystupoval i v několika kapelách a též se řadí mezi obstojné zpěváky.

PODÍVEJTE SE NA HODORA ZE SERIÁLU GAME OF THRONES V ROLI DÝDŽEJE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články