Apple vydal zcela novou aplikaci iCloud for Windows

Apple vydal zcela novou aplikaci iCloud for Windows
2019-06-13T16:51:02+02:00
• 13. 6. 2019

Společnost Apple dnes představila zbrusu novou aplikaci, kterou ocení hlavně majitelé počítačů s operačním systémem Windows. Americká společnost s logem nakousnutého jablka si totiž pro tyto uživatele připravila aplikaci iCloud for Windows.

Jedná se o aplikaci, která je navržena tak, aby umožnila Apple uživatelům přistupovat k jejich obsahu (na iCloudu) i na počítačích s Windows 10. Nutno podotknout, že iCloud for Windows disponuje snad všemi prvky. Najdeme zde tak iCloud Drive, iCloud Photos, Mail, Kontakty, Kalendář, Připomínky, Záložky Safari a další. 

Co vše je možné dělat v aplikaci iCloud for Windows?

Nově je možné bezpečně ukládat své fotografie a videa v rámci cloudové služby iCloud. Prostřednictvím iCloud Photos můžete všechny nové fotografie a videa, které budete mít na vašem iPhonu, iPadu či iPodu touch, automaticky stáhnout do svého počítače. Mimo jiné také budete moci nahrát nové fotografie a videa z počítače do svého iOS zařízení. 

Další novinkou jsou sdílená alba. Pomocí těchto alb můžete sdílet fotografie a videa s lidmi, které si libovolně vyberete. Můžete také pozvat své přátele, aby přidali i vlastní fotografie, videa a komentáře. Velkou výhodou je přítomnost iCloud Drive. Díky této funkci můžete jednoduše na svém Windows počítači nahrát dokumenty na iCloud, přičemž dokumenty si budete moci otevřít i na jiném iOS zařízení. 

Novinek je opravdu mnoho. Podle společnosti Microsoft je iCloud Drive poháněn stejnou technologií jako v případě OneDrive Files On-Demand. Uživatelé systému Windows si mohou stáhnout iCloud for Windows přímo z Microsoft Store. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat