Vzhledem k tomu, že se soutěž natáčela s určitým předstihem, Kristína musela před okolím své vítězství nějakou dobu tajit.Bylo pro mě těžké udržet to v tajnosti. Samozřejmě chcete hned po finále všem zavolat a pochlubit se. Postupem času jsem si na to zvykla, hodně lidí se mě ale ptalo, kdo vyhrál, a já jsem jim vždycky odpovídala, ať se nechají překvapit," vzpomínala sedmnáctiletá nadaná kuchařka. 

Kvůli soutěži, která se natáčela několik měsíců, si musela nechat ve škole zařídit individuální studijní plán. Nebylo to ovšem poprvé, kdy na delší dobu musela své spolužáky opustit. Před rokem totiž odjela do Ameriky, kde se chtěla zdokonalit v angličtině a nasbírat cenné životní zkušenosti.

Celý druhý ročník jsem byla v Americe, takže tady v Praze to bylo trošku přerušené, ale normálně jsem tam chodila na střední školu a žila jsem si ten studentský život," popisuje Kristína svá nevšední studentská léta na střední škole. 

Vítězství v soutěži si Kristína nesmírně váží a i přesto, že se stala první ženou v historii, které se podařilo MasterChefa vyhrát, nemá zatím pocit, že by byla perfektní kuchařkou. Jsem sice vítěz, ale ještě necítím, že bych byla na takové úrovni, na které chci být. Je to samozřejmě obrovský úspěch, ale je to pro mě teprve začátek," svěřila se ve studiu Blesku. 

Do budoucna zatím netuší, kam ji nohy zavedou. „Mým plánem je určitě udělat maturitu a mým snem je pak někam odjet do zahraničí. Buď na nějakou gastronomickou školu, nebo rovnou možná na nějakou praxi, někde se zaměstnat, sbírat zkušenosti po světě," prozradila talentovaná kuchařka své plány. 

VIDEO: Vítězka MasterChefa Kristína Nemčková: Co říká na nepřejícné reakce?

Video
Video se připravuje ...

Vítězka MasterChefa Kristína Nemčková: Co říká na nepřejícné reakce? Blesk TV

Fotogalerie
87 fotografií