Dana Morávková v Ordinaci: Vyklízí pozice kvůli Bočanové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dana Morávková v Ordinaci: Vyklízí pozice kvůli Bočanové

Morávková si konečně odpočine, ale za jakou cenu.
Morávková si konečně odpočine, ale za jakou cenu. (Foto: Pevonia Botanica, archiv TV Nova, archiv Blesku)

 Půl roku téměř neslezla z obrazovky a jejím hledáním ztracené seriálové dcery Haničky žili i fanoušci na sociálních sítích. Po prázdninách má ale Dana Morávková (47) v Ordinaci útlum. Podle informací Aha! její postavu scenáristé zásadně upozadí.

Posledních šest měsíců si v seriálu prošla peklem – nevěra, rozchod, týrání a ztráta dcery Haničky. Kvůli roli navštívila i pražské krematorium, kde se natáčely scény z identifikace mrtvého těla jiné holčičky. Pro představitelku doktorky Zdeny Suché to bylo psychicky náročné, i když se Hanička našla živá. Dana Morávková s Janem Čenským (58) z obrazovek nezmizí, ale dostanu daleko méně prostoru a tím i míň natáčecích dní a peněz (za den na place měla herečka podle informací Aha! cca 13 000 Kč).


Ustupují novým tvářím – Mahuleně Bočanové (52), Zdeňku Godlovi (44) alias Frantovi ze seriálu Most! či Patriku Děrgelovi (30). „Co přesně pro diváky Ordinace chystáme, neprozradím, ale mohu slíbit napínavé příběhy, pro které se nám podařilo získat vynikající herce. I postavy, které si diváci oblíbili, čekají silné životní příběhy, mají před sebou řadu akčních scén. První díly jsou už natočené a vypadají skvěle,“ sdělila kreativní producentka Simona Matásková.


Kromě Morávkové s Čenských dostanou menší prostor také Klára Sedláčková Oltová (43) s Romanem Štabrňákem (35). Definitivní sbohem řekl Libor Stach (28), jehož doktor Adam Svoboda v úterý spáchal sebevraždu. Na svém by měli naopak zůstat Zlata Adamovská (60) a Petr Štěpánek (70).

Nové posily
Na podzim děj bude točit kolem nových postav. Diváci se seznámí s celou rodinou primáře Roberta Jaškówa alias doktora Leoše Máry. Do Kamenice ho přijede navštívit exmanželka Darina (Mahulena Bočanová). Objeví se i jejich syn Patrik se snachou Táňou (skuteční partneři Patrik Děrgel a Markéta Frösslová. Dějově si polepší i Petr Rychlý a Míša Badinková, do jejichž života vstoupí Pavel Řezníček coby doktor Martin Brabec. A honoráře z Ordinace budou nově chodit i Zdeňku Godlovi (nevlastní bratr M. Zounara).

Dana Morávková: Přivázali mě k topení, týrali, ale strach o dítě nic nepředčí.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.