Kdyby Andrea Pomeje založila rodinu s urostlým Pedritkem, nejspíš by to nikoho ani moc nepřekvapilo. Pár tvoří už nějaký ten pátek a Andrea se netají tím, že si náramně rozumí. „Od seznámení jsme spolu každý den, jediný jsme nevynechali. Péťa je naprosto čitelný a průhledný. I když mám narušenou důvěru k chlapům, pro něj to neplatí. Prožili jsme toho spolu tolik, kolik jiné páry nezažijí za pět nebo deset let,“ prohlásila slova plná lásky podle eXtra.cz.

A i když se do chomoutu podruhé rozhodně nežene, alespoň tedy zatím, její poslední snímek, na kterém se jí pod červenými šaty podezřele rýsuje bříško, může naznačovat leccos. Andrea je totiž velmi štíhlá, proto by podezřele se vzdouvající pupík mohl naznačovat její těhotenství. Tím spíše, že na snímku si tenkou látku přes jindy ploché břicho sama přetahuje!

Nicméně ani na tom, kdyby byla opravdu byla v jiném stavu, by nebylo nic divného. Mladá hudebnice je bezesporu stále velice žádoucí žena, a bylo by zcela přirozené, kdyby s mužem svého života pořídila své dceři Aničce (5), kterou počala s nedávno zesnulým hercem Jiřím Pomeje, ještě jednoho sourozence.

Teorii o těhotenství navíc nejspíš neúmyslně podpořil na sociálních sítích sám svalnatý klempíř Pedritko, který sdílel fotku, na níž jede na kole, na rameni drží žebřík a na jednom řidítku má připevněný velký proutěný koš, s popiskem „to je tak, když přijedete z práce a přijde vám zpráva od ženy, že má chuť na třešně… Tak co? Tak se prostě seberete a jedete natrhat třešinky.“ A že je skutečně natrhal, to všem dokázal ve svých instastories. Že by na Andreu už přišly těhotenské chutě? Anebo se krásná DJka jenom hodně najedla a na nevinném snímku předvedla jenom pořádně nacpaný žaludek?

VIDEO: Andrea Pomeje po manžela: Stále věřím, že je jen na dovolené a vrátí se

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje po smrti Jirky (†54): Stále věřím, že je jen na dovolené a vrátí se Markéta Reinischová

Fotogalerie
48 fotografií