Hlavní obsah

Hudbu na filmovém festivalu ve Varech vybral Vladimír 518

Blížící se Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech nabídne vedle kvalitních snímků také kvalitní hudbu. Zajít na ni můžete po sedm večerů do tamních Císařských lázní. Novinkou letošního ročníku budou afterparties, kde se o program až do ranních hodin postarají DJs pevně spjatí s českou klubovou scénou.

Foto: KVIFF

O hudební program se postará Kaiser 54.

Článek

„Chceme, aby návštěvníci festivalu měli po dni plném filmů na světové úrovni možnost potkat se v netradičním klubovém prostředí a užít si koncerty toho nejlepšího, co nám domácí hudební scéna nabízí,“ říká Vladimir 518, který stojí za dramaturgií klubu.

Historická budova Císařských lázní se na týden promění v multižánrový klub, který nabídne jedinečné koncerty českých a slovenských kapel. O úvodní koncert se postarají v sobotu 29. června Vladimir 518 s živou kapelou a hostem Matějem Ruppertem.

Klub představí také projekt Katarzia slovenské písničkářky a hudebnice Kataríny Kubošiové, která na podzim vydala jednu z nejzásadnějších desek roku 2018 s názvem Antigona, kde se snoubí progresivní elektronika, pichlavý narativ a inteligentní texty.

Afterparties zase představí to nejzajímavější z místního elektronického undergroundu. Ve spolupráci s audiovizuálním kolektivem a labelem XYZ proběhnou ve dvoraně Císařských lázní tři LIVE vystoupení mladých talentovaných producentů Olivera Torra, St. Jakoba a OGJ.

Kromě živých vystoupení se návštěvníci mohou těšit na sety zručných a ostřílených DJs. Za pulty se prostřídají jak prověření selektoři Lumiere a Fatty M, Double J., Bidlo nebo Orion, tak i zástupci současné mladé generace progresivních a zajímavých DJs domácí scény.

KAISER 54

PROGRAM KONCERTŮ

29. 6. Vladimir 518 + Live band a Matěj Ruppert, Vegy, Robot

30.6. PSH, Maniak, Hellwana

1. 7. WWW, Ohm Square

2. 7. Tata Bojs, Katarzia

4. 7. Josef Sedloň, Fatty M, Bidlo, Lumiere, Subgate

5. 7. Midi Lidi, Mutanti hledaj východisko

6. 7. Yzomandias, Nik Tendo

PROGRAM AFTERPARITES

30.6. Tuco, C. Monts

1.7. Sifon, Aid Kid, Karaoke Tundra

2.7. Orion, Double J., Robot

4.7. St Jakob (live), Oliver Torr (live), OGJ (live), PSJ (dj set)

5. 7. XYZ invites: NCOL, Jorgos

Jedinečnou atmosféru klubu bude po celou dobu dokreslovat 21 metrů vysoká světelná instalace vizuálního umělce Jana Hladila.

Reklama

Výběr článků

Načítám