Huami plánuje přes 10 nových modelů hodinek

Huami plánuje přes 10 nových modelů hodinek
2019-06-14T12:29:59+02:00
• 14. 6. 2019

V příštích měsících můžeme očekávat doslova obrovskou dávku novinek z dílny společnosti Huami, která je ve světě známá chytrými hodinkami vyráběnými pro čínské Xiaomi díky exkluzivní spolupráci. Generální ředitel Huang Wang ve vydané finanční zprávě za první čtvrtletí tohoto roku oficiálně uvedl, že pro nadcházející období plánují vydat více než 10 nových hodinek v rámci populární modelové řady Amazfit.

Pro každého něco

Po posledních Amazfit modelech v podobě Verge Lite, Bip Lite, Health Watch, Smart Watch 2 jsou v přípravě chytré hodinky v cenovém rozpětí údajně od 43 dolarů do 289 dolarů (tj. cca 975 – 6 553 Kč). To znamená, že dorazí jak základní fitness náramky pro nenáročné uživatele, tak i střední či vyšší modely za zcela odpovídající ceny. První čerstvou novinkou by se mohl rovnou stát model Amazfit Bip 2, který již stihl získat Bluetooth certifikaci na přelomu roku.

Dále jsou v očekávání například nástupci modelů Stratos nebo Cor. Čínský producent pravděpodobně bude chtít plně využít nastaveného tempa, když dokázal dodat na trh přes 27 milionů kusů zařízení, meziročně zvýšil podíl o úctyhodných 62 % a celkové tržby zvládl navýšit o 41,3 %. Rozhodně nebude lehkým úkolem rostoucí čísla přetavit do ještě většího úspěchu.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat