Hlavní obsah

Hvězdná teenagerka neoslňuje jen na kurtech. Teď se pochlubila fotkou z dovolené

Je jednou z nejtalentovanějších teenagerek. Bývalé hvězdy jí předvídají, že bude vyhrávat grandslamy. Teď si však sedmnáctiletá Amanda Anisimová chce na chvíli od tenisu odpočinout. Po French Open, kde se senzačně dostala až do semifinále, si užívá na Mallorce a na sociálních sítích se pochlubila fotografií, která se okamžitě stala hitem internetu.

Foto: Michel Euler, ČTK/AP

Amanda Anisimová.

Článek

Na French Open předváděla famózní výkony. Ve druhém kole si v Paříži poradila s Běloruskou Arynou Sabalenkovou, ve čtvrtfinále vyřadila obhájkyni titulu Simonu Halepovou a v semifinále pořádně potrápila pozdější vítězku Ashleigh Bartyovou. Amanda Anisimová svým talentem všechny nadchla a teď oslňuje dál.

Avšak místo na kurtech teď září na fotografiích z dovolené. Americká tenistka sice po French Open zamířila na turnaj do Nizozemska, ale zvládla tam odehrát jen první kolo čtyřhry, kterou po boku Priscilly Honové prohrála. Poté se odhlásila z dvouhry, neboť se necítila dobře a vyrazila na dovolenou.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

What is life

Příspěvek sdílený Amanda 🐼 Kay Victoria (@amandaanisimova),Čen 13, 2019 v 3:45 PDT

„Potřebuji více času na odpočinek, nejsem schopná teď hrát svůj nejlepší tenis, a tak se musím odhlásit,“ vysvětlovala Anisimová na webu WTA. Nabrat síly na další část sezony vyrazila sedmnáctiletá tenistka na Mallorku. Její fotografie, jak sedí v plavkách a tričku v hotelovém komplexu u bazénu, okamžitě zaujala fanoušky.

Tak snad bude hvězdná teenagerka zářit po dovolené na kurtech dál. Letos na okruhu WTA získala svůj první titul, když ovládla turnaj v Bogotě a po semifinále na French Open vystoupala v žebříčku o pětadvacet míst. Nyní juniorské vítězce US Open patří šestadvacáté místo.

Reklama