Fotbalový trávník opouští legenda mezi ligovými sudími, pan Radek Příhoda
Hřiště opouští legenda mezi ligovými sudími, pan Radek Příhoda. Foto: Město Louny
Louny

Louny - Přijetím na radnici a zápisem do Pamětní knihy poděkoval jménem města Louny jeho místostarosta Vladimír A. Hons panu Radku Příhodovi, mezinárodnímu arbitrovi, který po 24 letech aktivního soudcování na fotbalových trávnících ukončil kariéru posledním utkáním v Lenešicích, kde také jako sudí v roce 1995 prvním zápasem i začínal.

Během své úspěšné dráhy se tento lounský rodák stal jedním z našich nejuznávanějších rozhodčích a dlouhodobě takto přispíval k zviditelňování Loun v očích široké veřejnosti.

"Do další etapy života přejeme panu Příhodovi, současnému řediteli Správy sportovních zařízení města, vše nejlepší! Zároveň můžeme prozradit, že pan dnes již bývalý rozhodčí má chuť podělit se o své bohaté zážitky, například formou besed, s místními občany a ve spolupráci s místostarostou začne tento plán uskutečňovat pravděpodobně v průběhu školního roku 2019/2020 u žáků lounských základních škol," stojí na weobých stránkách radnice.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru