Hlavní obsah
Článek

Dlouhých čtrnáct let byla zadaná a vypadalo to, že s fešákem Jamisonem Ernestem už je nic nerozdělí. Přesto jejich láska skončila. Modelka Linda Vojtová (38) ale nesmutní. "Byla jsem ve vztahu od devatenácti," přiznala.

Jedním dechem totiž dodala, že už má lásku novou. "S Jamisonem jsme oba šťastní, zůstali jsme kamarádi a bavíme se. Plánovala jsem být sama déle, ale osud to tak nechtěl. Tak jsem si řekla, že všechno bude tak, jak má být a šla jsem do toho," přiznala primáckému TopStaru.

S novým partnerem se nepoznala někde na přehlídce nebo na párty, ale díky cvičení. "Sbalil mě na spinningu. Jezdili jsme vedle sebe hodně často a chodíme na stejnou instruktorku stejné dny v týdnu. Přeskočila jiskra, šli jsme na večeři, rozumněli jsme si a bylo to," usmívala se.

A co profese nového partnera? "Je finančník. Ale je hodně do hudby, ovšem živí se finančnictvím," prozradila topmodelka. Její drahý prý už navštívil i českou metropoli, ale bez ní. "Byl tady náhodně před 14 dny na loučení se svobodou svého kamaráda," doplnila Linda, která už partnera představila mamince.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám