Společnost Haier se řadí mezi 100 nejhodnotnějších světových značek na seznamu BrandZ

Společnost Haier je uvedena na seznamu 100 nejhodnotnějších světových značek pro rok 2019, BrandZTM, jednom z nejprestižnějších světových obchodních žebříčků, který byl v úterý v New Yorku společně zveřejněn agenturami WPP a Kantar Millward Brown.

Je to poprvé, kdy se společnost díky své inovaci obchodního modelu zařadila na tento seznam.

Společnost Haier byla uvedena ve zcela nové kategorii žebříčku nazvané „ekosystémová značka IoT (internetu věcí)", což představuje nové signály o strategii značek během éry internetu věcí. Společnost Haier, která byla v uplynulých deseti letech známa jako světová značka prvotřídních domácích spotřebičů, je nyní uznávána jako jediná značka ekosystému IoT a je první značkou uvedenou v této kategorii.

Společnost vytvořila unikátní model ekosystémové zkušenosti prostřednictvím poskytování propojených zařízení a přizpůsobených inteligentních domácností, které nejen pomáhají budovat větší ekosystém inteligentních domácností, ale také sehrávají vedoucí úlohu při stanovování mezinárodních standardů.

Internet potravin (IoF) a internet oděvů (IoC) společnosti Haier jsou lídry v definování mezinárodních standardů pro internet věcí, které připravují půdu pro plné zavedení ekosystému IoT z hlediska technologií a standardů.

COSMOPlat, průmyslová síťová platforma společnosti Haier, je nosnou platformou pro ekosystémovou značku. Šíří model rozsáhlého přizpůsobování, který se soustřeďuje na uživatelské zkušenosti a vytvoření otevřené a mnohostranné platformy pro interaktivní vytváření a sdílení, namísto pouhého nahrazení lidí roboty, propojování zařízení nebo usnadňování transakcí.

Platforma dosud vyvinula 15 vznikajících ekosystémů. Tyto byly replikovány v 11 oblastech a 20 zemích, čímž vybudovaly větší ekosystém pro zákazníky na celém světě, mezi něž patří mimo jiné odvětví oděvů, potravin, ubytování, cestování, zdraví, blahobytu, zdravotnictví a vzdělávání.

Model řízení pro ekosystémovou značku společnosti Haier s názvem Rendanheyi zdůrazňuje, že každý člověk a každý zainteresovaný subjekt v ekosystému Haier je vlastním centrem. Tento model byl úspěšně aplikován v USA u domácích elektrospotřebičů GE, na Novém Zélandu společností Fisher & Paykel, japonskou společností Sanyo, italskou značkou Candy a dalšími mezinárodními značkami získanými společností Haier, čímž byl vytvořen větší ekosystém mezinárodních značek.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/902149/Haier_ranks_among_BrandZ_Top_100_Most_Valuable_Global_Brands.jpg

KONTAKT: Silvia, +86-151-1792-5061

Klíčová slova Čína-obchod-internet-Haier

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Obchod, marketing
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.