TOP 6: Červnové novinky v kinech

Červen s sebou kromě šílených veder přinese do kin čerstvé novinky, které by si dozajista nikdo neměl nechat ujít. Bohužel tento měsíc návštěvníky kin nečeká taková dávka, jako v předcházejících měsících.

Psí poslání 2

První díl Psího poslání vlétl do kin začátkem roku 2017 a dočkal se neuvěřitelného úspěchu. A rozhodně ne pouze díky roztomilým psíkům. Ti se ukáží i ve druhém díle, v němž nalezne pejsek Bailey nový smysl života. Udělá si nové přátele a naváže pouto s těmi, které má rád a prožije s nimi taková dobrodružství, jaká by mohl jakýkoliv jiný hafan závidět.

Premiéra: 6.6.2019 (Vertical Ent.) | Natěšenost: 7/10

X-Men: Dark Phoenix

Nejnovější díl ságy o mutantech nabídne záporáka tak silného, že všichni ostatní zlouni z předcházejících X-Men filmů jsou oproti němu ubohým zrnkem písku. Hádáte správně, hlavního zloducha protentokrát ztvárnila Sophie Turner v roli Jean Grey. Fanoušci jistě ví, že Jean je členkou X-Menů, tím pádem budou námi oblíbení mutanti bojovat bok po boku proti společnému nepříteli, kterého kdysi považovali za jednoho z nich.

Premiéra: 6.6.2019 (CinemArt) | Natěšenost: 8/10

Muži v černém: Globální hrozba

Kdo by neznal Muže v černém? Duo agentů chránící planetu Zemi před vetřelci z vesmíru budeme mít tu možnost vidět již počtvrté, a tentokrát si hlavní dvě role střihnou Thor – Chris Hemsworth a Valkýra – Tessa Thompson. V nejnovějším díle se dvojice agentů bude muset postavit proti té největší hrozbě, která kdy zeměkouli čelila. Dokáží nás oni “muži“ v černém zachránit a k tomu ještě upřímně pobavit?

Premiéra: 13.6.2019 (Falcon) | Natěšenost: 7/10

Tajný život mazlíčků 2

Myšlenka Tajného života mazlíčků 2 se bude točit okolo otázky, co se honí hlavou a jak se cítí naši chlupatí přátelé, když jsou zrovna na návštěvě u veterináře, nebo jak dokáže jejich pohodový život ovlivnit příchod narozeného dítěte. Pokud chcete tento měsíc zajíst na nějaký povedený animák, druzí Mazlíčci jsou takřka sázka na jistotu.

Premiéra: 20.6.2019 (CinemArt) | Natěšenost: 7/10

Annabelle 3

Hororoví nadšenci mají jasno. Tenhle měsíc si třetí Annabelle ukradne pro sebe. Nový film z univerza V zajetí démonů bude opět vyprávět o oné nepěkně proslulé panence, která zničila život mnohým vlastníkům. Kromě zákeřné barbíny se vrátí i duo Ed a Lorraine Warrenových. Hlavní aktérkou se protentokrát však stává jejich dcera Judy, kterou rodiče nechávají na jednu noc pod dohledem dvou teenagerů. Jakmile dvojice manželů bojujících proti démonům opustí dům, panenka Annabelle se rozhodne narušit pohodovou atmosféru a začíná tak děsivá hororová jízda.

Premiéra: 27.6.2019 (Vertical Ent.) | Natěšenost: 8/10

Yesterday

Yesterday přichází s poměrně jednoduchou, avšak zajímavou myšlenkou, kdy na celé zeměkouli zůstává pouze jediný člověk, který si pamatuje jednu z nejpopulárnějších kapel historie. V novodobém světě, kde na každém rohu zní tóny aktuálních pecek z 21. století, cítí nadějný muzikant v podání nováčka Himesh Patela potřebu ukázat světu, kdo je onou pravou hudební legendou.

Premiéra: 27.6.2019 (CinemArt) | Natěšenost: 7/10