Etikety bez paměťového efektu pro identifikaci kabelů a kabelových svazků

Typografie
  • Nejmenší Malé Střední Velké Největší
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Doby, kdy stačil pro označení vodiče nápis rukou a lepící páska, jsou dávno pryč. Moderní požadavky zákazníků a konkurenceschopnost v dnešní době vyžadují daleko více, co se týče identifikace vodiče a kabelových svazků.

Za způsob a rozsah identifikace vodičů je odpovědný výrobce, např. výrobce rozváděče. Tato identifikace musí být v souladu s označeními na schématech zapojení a na výkresech. Kde to přichází v úvahu, musí být použita identifikace podle technické normy ČSN EN 60445 ed. 5.
Obecně je požadováno, aby identifikace pomocí etiket měla stejnou životnost, jako je předpokládaná životnost kabelu nebo kabelových svazků. Z tohoto důvodu je vyloučeno použití standardních papírových nebo lakovaných etiket.
Divize spotřebních materiálů pro termotransferové tiskárny proto přišla s unikátním funkčním řešením pro značení kabelů, popř. kabelových svazků, s etiketami vyrobenými z materiálu na bázi PVC bez paměťového efektu. Tyto etikety na bázi PVC materiálu zaručují velkou odolnost před vnějšími vlivy, mají zaručenou ochranu proti nečistotám, prachu a vlhkosti.
Tyto speciální PVC etikety na kabely a kabelové svazky lze vyrobit v libovolné velikosti dle přání zákazníka. Navíc pro lepší čitelnost se při výrobě dotiskují bílým polem libovolné velikosti.

etikety na vodice
Při aplikování na vodič nebo kabelový svazek se etiketa omotává dokola vodiče a její čirý konec se ovine okolo textu. Text je pak zřetelně viditelný a je zaručena jeho barevná stálost. Etikety lze na vodič aplikovat i jako praporek.

Benefity:

  • Etikety na bázi PVC bez paměťového efektu s velmi dlouhou životností
  • Silné lepidlo, které se přizpůsobí kabelu
  • Libovolně velké bílé pole
  • Lze využít jako omotání nebo jako praporek
  • Etikety jsou odolné vůči prachu, vlhkosti a nečistotám

Zaujalo Vás dané řešení? Kontaktujte nás, vytvoříme Vám řešení na míru.

Leonardo technology s.r.o.
Ulička 37, 691 43 Hlohovec
Tel.: +420 773 684 636
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.LT.cz I www.tiskovehlavy.cz

Bezplatný odběr časopisu

Chcete odebírat časopis ElektroPrůmysl.cz zdarma? Napište Vaše jméno a e-mail, poté klikněte na tlačítko odebírat.

Časopis vychází 1x měsíčně.

Aktuální číslo časopisu

ElektroPrumysl

ElektroPrůmysl.cz, duben 2024

Číslo je zaměřené na kvalitu elektrické energie, energetiku, elektromobilitu a alternativní zdroje energie.

Zajímavé odkazy

Schneider Electric | Vezměme to prakticky! EcoStruxure Power Design – NOVINKY | Nejširší nabídka 3f UPS na trhu |Spínací, jistící a ochranné přístroje | VN rozváděče bez plynu SF6 | EcoStruxure for eMobility – nabíjecí stanice | Jak jednoduše vybrat správný 3f zdroj UPS
Vyhrajte termokamery Hikmicro nebo multimetry Fluke! Odpovězte na jednoduchou otázku a vyhrajte grafický multimetr Fluke 289 nebo špičkovou termokameru Hikmicro B20. Vstupenku na Amper 2024 obdrží každý.
Inspekční minikamera s bezdrátovým přenosem obrazu První inspekční minikameru na světě, která využívá k přenosu obrazu vestavěný wi-fi hotspot pro pohodlné a bezpečné inspekce i těch nejnepřístupnějších míst.
Nový design vypínačů a zásuvek si elektrikáři hned oblíbili! Zaujal je novými matnými barvami, plochým tvarem a také dobrou cenou. Třešničkou na dortu je ovládání mobilem.

Najdete nás na Facebooku