InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ron Hutchinson: Moje tango – divadelní drama

    sobota 20.4 19:00 - Sokolovna, Blatná

  • Vernisáž výstavy obrazů Jakuba Sajlera

    sobota 20.4 14:00 - Městský úřad – Sloupová síň, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Osek na závěr doma dotahoval, s Želčí nakonec hrál nerozhodně 1:1

Osek - Želeč 1:1 (1:1) , Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

Osek - Želeč 1:1 (1:1)     Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

OSEK – Konečné šesté místo v tabulce krajského přeboru obsadili pro sezonu 2018/2019 fotbalisté Oseku. Tečku udělali doma v sobotu 15. června, kdy se rozešli s Želčí smírně 1:1 (1:1). V případě vítězství si mohli ještě polepšit na pátou pozici, této možnosti však nevyužili. Vše podstatné se odehrálo v prvním poločase, který kromě dvou šancí, z nichž padly góly, příliš vzruchu nepřinesl. Hra byla nepřesná, hrálo se spíše mezi vápny. Hosty poslal do vedení ve 31. minutě Filip Froněk, který prostřelil brankáře Jakuba Kozlíka. Domácí vyrovnali o pět minut později, kdy se v bezprostřední blízkosti před brankou objevil zcela nekrytý Martin Carda, který umístil do branky míč po centru Milana Brabce.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace