hledat

Tags: ,

Popřej Hip Hop Kempu k plnoletosti a vyhraj místenky na festival v největší soutěži česko-slovenského éteru

Sdílej

Hip Hop Kempu za pár týdnů pogratulují k jeho plnoletosti například Tech N9ne, Masego, EarthGang, Hocus Pocus, Pharaohe Monch, Mix Master Mike, Token, Masta Ace & Marco Polo, Smif N Wessun, The Alchemist, Apollo Brown & Rapper Big Pooh, Brother Ali, Black Milk, Ybn Nahmir, Blu & Exile, Illa Ghee, Quelle Chris nebo Clear Soul Forces.

Tradiční žánrová přehlídka, které se podařilo přežít konkurenci v podobě Toto je hip hop, Hip Hop All Stars nebo Hip Hop Jamu, je stavěna tak, aby během čtyřdenního maratonu představila celou řadu zajímavých tváří z několika koutů světa.

Dramaturg Hip Hop Kempu nechce stavět svou akci tak, aby trvala den či dva a nabídla tři čtyři zářivá jména, která navíc z koncertního hlediska mohou kvůli halfplaybacku či playbacku shořet jako papír a zbytek dne se nesl pouze v duchu čekání na večerní hody.

Již osmnáctou sezonu se naopak snaží nabídnout co nejrozmanitější výčet, u nějž jdou vystupující z hudebního i tanečního ranku počítat na stovky a včetně úvodního warm-upu je zaplněna programem více než polovina celého týdne a to na několika stagích.

Pakliže chcete být u toho, aniž byste museli jakkoliv znásilnit svou šrajtofli, zkuste štěstí v právě započaté soutěži s bbarak.cz, v souvislosti s níž vám za naši skromnou redakci garantuji, že o více volňásků do hiphopového edenu se š̶i̶r̶o̶k̶o̶ ̶d̶a̶l̶e̶k̶o̶ nikde jinde nehraje.

Soutěž o 6 klasických vstupenek a 2 V.I.P. lístky na HHK 2019:

1.) Na Facebooku je třeba být fanouškem bbarak.cz.

2.) Kdo z Hocus Pocus koncertoval v rámci svého bočního projektu v Hradci Králové i v Praze v letech 2017 a 2018?

3.) Co byste popřáli Hip Hop Kempu k jeho osmnáctým narozeninám?

Na vaše upřímné, vtipné či originální odpovědi čeká náš mail soutez@bbarak.cz a to až do 26. července 2019, kdy je uzávěrka. Jako předmět zprávy uveďte Hip Hop Kemp a nezapomeňte připsat vaše celé jméno. Hodně štěstí!

Děkujeme za zájem, který nebyl malý. Brzy přijdou další soutěže na Non Phixion i La Coku Nostru, zůstaňte proto s námi.

Nakonec se usmálo štěstí na tuto osmičku: Martina N (VIP), Vítek R. (VIP), Jan H., Ludvík S., Andrea B., Ema M., Jiří C. a Renata B. Gratulujeme!

 

Tagy:
Bobby

O rapu píšu od roku 2000, od roku 2003 se tak děje pro bbarak.cz.

  • 1

Diskutuj na Bbarak.cz