Foto: Tomáš Straka
Děčín

Jílové, Sněžník - Zveme Vás tímto na již IV. ročník soutěže hasičských jednotek „O SRDCE KAMENNÉ DÁMY“, která se bude konat v sobotu 24. srpna 2019 na Děčínském Sněžníku. Soutěžící se znovu pokusí pokořit 173 schodů rozhledny. Akce i s doprovodným programem pro celou rodinu bude probíhat od 9 do 17 hodin.

Loňský vítěz pan Luboš Adamec z HZS ČR PS Ústí nad Labem zvítězil s traťovým rekordem 2:05:58.

Z organizačních důvodů Vás tímto prosíme o podání přihlášek v co nejkratším termínu, nejpozději do 3. 8. 2019, a to prostřednictvím e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. V přihlášce vyplňte všechny požadované údaje. Prohlášení o zdravotní způsobilosti soutěžícího se bude podepisovat až při rozlosování startujících v den konání soutěže. Vzhledem k omezenému počtu parkovacích míst bude přeprava k rozhledně opět zajištěna z parkoviště vedle hotelu Hřebenová bouda.

Bližší informace ohledně času srazu atd. obdrží přihlášení včas před konáním soutěže. Veškeré Vaše případné dotazy směrujte na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 

Po skončení závodu bude u rozhledny připraven i doprovodný program včetně zábavy pro děti, stánek s občerstvením. Pro soutěžící hasiče bude občerstvení zdarma.

Těšíme se na účast zástupců Vaší jednotky.

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru