Dnes Pátek - skorojasno 15°C
Zítra Sobota - jasno 20°C
Pátek 26. 4. 2024
Svátek má Oto
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.
Den zdraví: Před radnicí Prahy 13 si mohou zájemci nechat změřit metabolismus a poradit se s odborníky
Loni při Dni zdraví podepsal za Prahu 13 starosta David Vodrážka memorandum s Plzeňským prazdrojem o spolupráci v projektu Respektuj 18!, který se primárně zaměřuje na prevenci požívání alkoholu nezletilými. Foto: archiv

Den zdraví: Před radnicí Prahy 13 si mohou zájemci nechat změřit metabolismus a poradit se s odborníky

Již čtvrtý ročník akce Den zdraví se koná ve středu 19. června od 13 do 18 hodin před radnicí Prahy 13 na Slunečním náměstí. Celý program je doplněn soutěžemi pro děti o zajímavé ceny. Pro prvních 200 návštěvníků jsou připraveny upomínkové předměty.

V rámci programu si mohou zájemci nechat změřit nejen krevní tlak, ale i celkovou funkci metabolismu. K dispozici budou rady například z oblasti homeopatie a podologie.

Své zastoupení zde budou mít i zdravotní pojišťovny se svými doplňkovými programy a poskytovatelé sociálních služeb. Přirpaveny jsou ochutnávky zdravých potravin místních prodejců a další zajímavosti z oblasti zdravého životního stylu.

den-zdravi-2019


Autor: red

Senior utonul v řepském bazénu

Včera ve 23:20

Zhruba sedmdesátiletého plavce vytáhli ve čtvrtek odpoledne plavčíci z bazénu v Řepích, protože se topil. Ani skoro hodinové oživování muže nevedlo k záchraně jeho života. Přesnou příčinu úmrtí určí pitva zemřelého. 

Zasedání zastupitelstva Prahy 6

Včera v 11:11

Dvanácté jednání zastupitelstva šesté městské části proběhne v pondělí 29. dubna od 10 hodin v zasedací místnosti v 6. patře Úřadu městské části Prahy 6.

Byla vyhlášena studentská literární soutěž v angličtině k výročí Listopadu

23. dubna 2024 v 18:02

Studenti středních a vysokých škol v Česku a na Slovensku se mohou zúčastnit nové literární soutěže. V eseji, reportáži nebo povídce na téma spojené s odkazem Sametové revoluce, od níž letos uplyne 35 let, mohou své práce v angličtině posílat do 30. června. Výsledky plánuje Anglo-americká vysoká...

Další články
Nahoru