Jaromír Soukup rozjel vlastní e-shop

pondělí, 17. června 2019, 07:35 Internet & Mobil MediaGuru

Ředitel TV Barrandov a majitel Empresa Media spustil spolu s Robertem Změlíkem internetový obchod. Nabízí v něm sportovní vybavení i doplňky stravy.

Ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup spustil vlastní e-shop. Pod názvem Jaromír Soukup Shop na stránkách www.shoptv69.cz nabízí doplňky stravy, sportovní vybavení, nábytek i hračky. Na svůj obchod upozorňuje reklamními inzeráty v časopisech svého vydavatelství, například na stránkách Sedmičky nebo Týdne.

K propagaci jsou využívány fotografie Jaromíra Soukupa s olympionikem Robertem Změlíkem, který je i spoluvlastníkem společnosti Shop TV 69, jež za e-shopem stojí. Každý z nich v ní má 50% podíl. Jak se návštěvník dozví v sekci O nás, oba dva spolu začínali jako desetibojaři a „zdravý životní styl je pro ně po celou dobu samozřejmostí“.

Od toho se částečně odvíjí i skladba sortimentu, který se rozkračuje od kol, přileb, lyží, sportovního oblečení až po doplňky stravy. Mezi produkty společnosti Starlife, kterou vlastní Robert Změlík, se nachází pár výrobků značky J&R 69, jejíž název vychází z křestních jmen svých zakladatelů (Jaromír a Robert) a jejich roku narození. V sortimentu má například Triofit, Vahozined nebo Strong Man 69 s podtitulem „Funguje vám to i doma“. Vedle produktů, které mají přispět ke zdravému životnímu stylu, nabízí Jaromír Soukup Shop i nábytek, hračky či knihy z vydavatelství Empresa Media.

Inzerát na e-shop, zdroj: Sedmička

Inzerát na e-shop, zdroj: Sedmička

Jaromír Soukup se kromě vedení svých firem (Empresa Media, Médea), v níž má minoritní podíl čínská společnost China International Group Corporation Limited (CIGL), věnuje i moderování. Pořady, v nichž na Barrandově vystupuje, se proměňují – některé zanikly, nové vznikají. 

-stk-