Slávistická daň za posily. Tři hráči, kteří míří z Edenu na hostování do Jablonce

Slavia odtajnila jména prvních posil. Do Edenu míří Tomáš Holeš a David Hovorka z Jablonce, opačným směrem však putují jiní tři hráči na hostování.

Bez názvu.jpg

Mistrovská Slavia má neskutečně silný a vyrovnaný kádr. Několik hráčů, kteří by jinde patřili do základní sestavy, se do něj ani nevejde, a musí tak odejít na hostování. Na to nyní míří i tři fotbalisté, kteří jdou z Edenu do Jablonce. Jejich jména najdete v následujících kapitolách.

Pokračování 2 / 4

Jakub Jugas

Jakub Jugas Slavia.jpg

Sedmadvacetiletý stoper přišel do Slavie před dvěma lety ze Zlína a během své premiérové sezony v Edenu nastupoval pravidelně v základní sestavě. Jenže v uplynulém ročníku na podzim neodehrál ani jednu ligovou minutu, a tak na jaře hostoval v Mladé Boleslavi. Ve městě Škodovky se mu dařilo a Jakub Jugas se chtěl ještě jednou porvat o místo v sešívaném kádru. Místo toho ale už brzy zřejmě zamíří na hostování do Jablonce.

Foto: Profimedia.cz

 

Pokračování 3 / 4

Jan Sýkora

Jan Sýkora  Barbora Reichová CNC Profimedia.jpg

Člen širšího reprezentačního kádru je hráčem Slavie od února roku 2017, kdy dorazil zhruba za třicet milionů korun z Liberce. Byl důležitým článkem party, která v sezoně 2016/17 získala titul, jenže v další sezoně jeho role začala slábnout. V uplynulém ročníku si na podzim připsal ve Slavii dvanáct startů, v zimě však zamířil hostovat zpátky pod Ještěd. A v sešívaném kádru se neudržel ani teď, a tak míří na další hostování do Jablonce.

Foto: Barbora Reichová / CNC / Profimedia

 

Pokračování 4 / 4

Jan Matoušek

Jan Matoušek Slavia.jpg

Talentovaný útočník vyletěl na podzim jako kometa a zaujal všechny elitní domácí kluby. Z Příbrami jej nakonec asi za 40 milionů korun koupila Slavia, kam kvůli rozsáhlé marodce zamířil už v průběhu rozehrané sezony. Dal sice důležitý gól Kodani v Evropské lize, v domácí soutěži se ale moc neprosadil a v zimě se vrátil na hostování do Příbrami. Sezonu ukončil s bilancí deseti branek a čtyř asistencí, šanci v Edenu ale znovu nedostane a míří hostovat do Jablonce.

Foto: Profimedia.cz

 

Doporučujeme

Články odjinud