Token OKB společnosti OKEx a stablecoin USDK společnosti OKLink byly zalistovány na kryptoburze Bitfinex

Přední světová kryptoburza OKEx dnes oznámila, že zalistovala svůj token OKB na další přední kryptoburze Bitfinex. Burza Bitfinex zalistuje rovněž stable coin USDK, na jehož vývoji se podílela firma OKLink, zaměřená na technologii blockchainu společnost Prime Trust, registrovaná Trust Company se sídlem v americkém státě Nevada (čtěte více). Od 10 hodin koordinovaného světového času (UTC) 13. června 2019 bude na burze Bitfinex oficiálně spuštěno 9 nových měnových párů, jako například USDK/USD, BTC/USDK, ETH/USDK, USDT/USDK, EOS/USDK, OKB/USD, OKB/BTC, OKB/ETH a OKB/USDT.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Kompletní zprávu si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20190612005718/en/

Díky ekosystému burzy OKEx, budou moci uživatelé provádět s OKB různé úkony, jako například nastavení partnera, zúčtování poplatků a předplatné nových tokenů na prodejní platformě OK Jumpstart. Díky početným případům použití získala kryptoměna OKB, podle údajů zveřejněných na CoinMarketCap, během několika měsíců větší podíl na trhu.

Kryptoměna OKB, vlastní token OKEx,je v současné době provozována na platformě Ethereum Network (ERC20). Ještě letos se přesune na blockchain OKChain, který společnost OKEx vyvíjí a který je momentálně v závěrečné fázi testování.

„Chceme posílit novou ekonomiku o technologii blockchainu. Abychom dosáhli našich cílů a finanční inkluze, nepracujeme izolovaně. Věříme, že k rychlému rozvoji trhu je nutná týmová práce a proto jsme spojili síly s dalšími předními hráči v tomto odvětví, abychom zažehli novou jiskru,“ řekl Andy Cheung, provozní ředitel společnosti OKEx. „Zalistování kryptoměny OKB je jen začátek, je uznáním našeho vlastního tokenu a platformy našimi kolegy a budeme pokračovat v objevování dalších příležitostí všech typů spolupráce s dalšími partnery. Nikdy nepřestaneme budovat spravedlivý a transparentní trh a přivítáme spolupráci s partnery, kteří mají podobný cíl.“

Nejnovější informace o kryptoburze OKEx naleznete na síti Twitter.

O kryptoburze OKEx

OKEx je přední světová burza digitálních aktiv se sídlem na Maltě, která nabízí služby obchodování s digitálními aktivy, jako je obchodování s tokeny, termínované obchody a obchody s deriváty obchodníkům s blockchainovou technologií na celém světě. V současné době nabízí burza více než 400 párů tokenů a termínovaných obchodů, které uživatelům umožňují optimalizovat své strategie.

Zdrojovou zprávu si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190612005718/en/

Kontakty

Jennifer Chow

Email : Jennifer.chow@okex.com

Vivien Choi

Email : Vivien.choi@okex.com

Zdroj : OKEx

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova Malta-měna-trh-finance-OKEx

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
Finance, ekonomika
Obchod, marketing

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.