Viktoriány čeká druhý a zároveň poslední domácí přátelák

17.06.2019 19:17

Fanoušci, kteří se chtějí ještě podívat na nové posily při jejich prvních zápasech za Viktorku, mají ještě ve středu poslední možnost! Pokud tedy neplánují vyrazit do zahraničí..

report_2762018

Fotbalisty Viktorky čeká druhý přípravný zápas. Po výhře 5:2 nad třetiligovými Domažlicemi se doma utkají se Sokolovem. Zároveň to bude jejich poslední přátelské setkání.

V Luční ulici se ve středu 19. června od 16:30 hod. představí Baník Sokolov. Poté už tým trenéra Vrby čekají jen zápasy v Liptovském Mikuláši a na soustředění v Rakousku.

Jednotlivé vstupné činí opět 50 Kč, zdarma půjdou držitelé permic na novou sezonu, platebních karet FCVP a ČSOB a průkazů ZTP a děti do 15 let. Stadion se otevře v 15 hodin, na místě budou k dispozici i stánky s občerstvením a Viktoria shop. Parkovat bude možné na parkovišti Red za severní věží Doosan Areny a přejít do Luční ulice pěšky, nebo přímo v Luční před areálem.

V minulé sezoně hrála Plzeň se Sokolovem v přípravě rovnou dvakrát. Nejprve v Mariánských Lázních vyhrála po gólech Krmenčíka a Čermáka 2:0, doma poté v zimě uspěla 7:2 díky dvěma trefám Procházky s Keplem a gólům Pačindy, Šulce a Beauguela.

"Krmenčík už zase dává góly, novic Mihálik si při debutu s Domažlicemi připsal dvě asistence, k týmu se v pondělí připojil také čtvrtý nováček Christián Herc, předpověď očekává příjemné letní počasí... Lákadel přijít ve středu je mnoho," zve fotbalový klub.

FOTO: FC Viktoria Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24