Bittrex International rozšíří platformu pro obchodování digitálních aktiv do Lichtenštejnska

Platforma bude obsahovat zjednodušené schvalování tokenů a nové obchodované páry, euro a další tradiční měny budou brzy následovat

Společnost Bittrex International oznámila, že rozšíří provoz své digitální obchodní platformy pro kvalifikované zákazníky do Lichtenštejnska. Tato platforma obsahuje zjednodušený proces schvalování tokenů a poskytuje možnosti obchodování na obchodních párech, včetně tradičních trhů v USD, a v blízké budoucnosti i v euro a dalších tradičních měnách.

Společnost Bittrex International bude působit v Lichtenštejnsku v rámci navrhovaného regulačního rámce, který zvažuje Lichtenštejnský parlament, Transakční systémy založené na důvěryhodných technologiích, také známého jako blockchainový zákon. Platforma společnosti Bittrex International bude udržovat své vlastní lokální operace, včetně týmu pro zajištění souladu s předpisy, aby zajistila stejně vysokou úroveň znalostí společnosti v oblasti „Poznej svého zákazníka" (Know Your Customer) a zákona proti praní špinavých peněz jako ostatních služeb společnosti Bittrex International.

„Jsme velmi potěšeni, že můžeme v Lichtenštejnsku uvést na trh platformu Bittrex International a nabídnout našim klientům přístup do tak dobře zavedeného finančního centra v srdci Evropy," řekl Bill Shihara ze společnosti Bittrex International. „Pro společnost Bittrex International se jedná o jedinečnou příležitost, aby přivedla naši technologii a bezpečnost na světové úrovni na trh se skvělou infrastrukturou, silnými a otevřenými regulačními orgány a dobře vzdělanými pracovníky v oblasti finančních služeb."

„Stejně tak blockchainový zákon, který je zvažován v parlamentu, poskytne společnostem působícím v odvětví blockchainu jistotu. Vláda a regulátoři Lichtenštejnska zaujímají velmi proaktivní a obchodní přístup, kterým se snaží podpořit inovace v blockchainu, což dokonale zapadá do našeho poslání a my jim tleskáme za jejich práci," dodal Shihara.

Stávající uživatelé platformy Bittrex International se mohou i nadále přihlašovat do svých účtů Bittrex International pomocí svých aktuálních pověření a noví uživatelé se mohou zaregistrovat zde: https://international.bittrex.com/account/register. Tokenové týmy, které mají zájem o obchodování svých aktiv na platformě Bittrex International, mohou najít více informací o procesu podávání žádostí na webových stránkách: https://support.bittrex.com/hc/en-us/articles/360001425906.

O společnosti Bittrex International

Bittrex International provozuje bezpečnou, spolehlivou a pokročilou platformu pro obchodování digitálních aktiv založenou na vlastní špičkové technologii obchodování. Naším posláním je být hybnou silou v revoluci blockchainu, a to prostřednictvím rozšíření této inovativní technologie po celém světě. Tato mezinárodní obchodní platforma funguje v rámci regulačního rámce stanoveného Evropskou unií a příslušnými evropskými vládami. Další informace naleznete na webových stránkách https://International.Bittrex.com.

Kontakt: press@bittrex.com

Klíčová slova Lichtenštejnsko-měna-finance-obchod-Bittrex International

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
Finance, ekonomika
Obchod, marketing

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.