18. června 2019 • 11:50

Hvězdný zápas pro dobrou věc. Jak se změnili Drogba, Cantona či Cole?

Autor: krm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězda vedle hvězdy! Přesně tak to v neděli večer vypadalo na Stamford Bridge, kde se uskutečnil charitativní zápas na podporu organizace UNICEF s názvem Soccer Aid. Z triumfu se radoval výběr světa, který po remíze 2:2 zdolal výběr Anglie na penalty (3:1). O výsledek ovšem tentokrát vůbec nešlo. Na trávníku se to hemžilo slavnými jmény, jak bývalí fotbalisté aktuálně vypadají?



Na jedné straně John Terry, Jamie Carragher, Michael Owen, David Seaman nebo třeba Joe Cole. Proti nim zase Didier Drogba, Eric Cantona, Roberto Carlos, Michael Essien či Ricardo Carvalho. K tomu přičtěte další sportovní osobnosti jako Usain Bolt, Mo Farah a spoustu populárních herců a zpěváků.

Didier Drogba teď má výrazně jednodušší účes, než který ho zdobil třeba během působení v Chelsea
Didier Drogba teď má výrazně jednodušší účes, než který ho zdobil třeba během působení v Chelsea

Zápas po normální hrací době skončil 2:2, střelecky se mimo jiné prosadil i bývalý fenomenální sprinter Bolt, který nastoupil s neobvyklým číslem 9.58, jež připomínalo jeho světový rekord na stometrové trati.

Z penalt pak odešel poražený výběr Anglie, když jeho hráči proměnili jediný ze čtyř pokusů. Prohlédněte si v GALERII, jak se během posledních let bývalé fotbalové hvězdy změnily!

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud