Petr Choulík je prezidentem České manažerské asociace

Ing. Petr Choulík, CSc., prezident České manažerské asociace (ČMA)

Ing. Petr Choulík, CSc., prezident České manažerské asociace (ČMA)

Prezidentem České manažerské asociace (ČMA) se stal Ing. Petr Choulík, CSc., v červnu o tom rozhodlo prezidium ČMA. Nahradil Ing. Pavla Kafku, který po osmi letech ukončil působení ve své funkci.

Ve vedení asociace je nově na pozici viceprezidentky Marta Nováková, majitelka společnosti U&SLUNO a donedávna ministryně MPO. Za členy prezídia byli dále zvoleni spoluvlastník skupiny M.C.TRITON Luděk Pfeifer, Managing Partner ve skilled.cz Vilém Vrba a VŠ pedagog, konzultant a kouč Ing. Petr Kazík, Ph.D.

Nový prezident ČMA úspěšně působil jako vrcholový manažer ve společnosti Linde Gas, o čemž svědčí ocenění v soutěži MANAŽER ROKU 2011. V asociaci prosazuje výraznější klientský přístup. Jeho snahou je posílení mezinárodních vazeb zejména díky letošnímu vstupu ČMA do evropské manažerské asociace CEC - European Managers. Usiluje i o aktivnější přístup k partnerským zaměstnavatelským a podnikatelským svazům a asociacím v ČR. Zvýšit atraktivitu manažerské profese chce prostřednictvím vlajkové aktivity ČMA, jíž je soutěž MANAŽER ROKU.

Kontakt:

PhDr. Milan Mostýn

Ředitel komunikace a tiskový mluvčí

Česká manažerská asociace

Václavské náměstí 21/831

113 60 Praha 1

www.cma.cz

E-mail: mostyn@cma.cz

Klíčová slova ČR-hospodářství-personální-firmy-Česká manažerská asociace

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Finance, ekonomika

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.