Stylistka o Čaputové: Proč ji přirovnává k vévodkyni Kate? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Stylistka o Čaputové: Proč ji přirovnává k vévodkyni Kate?

Inaugurace nové slovenské prezidentky Zuzany Čaputové (15. 6. 2019)
Inaugurace nové slovenské prezidentky Zuzany Čaputové (15. 6. 2019) (profimedia)

Slovenská hlava státu Zuzana Čaputová (45) má za sebou inauguraci a nehodnotí se jen její vystupování, ale také šaty, na než vsadila. Jak vidí výběr momentálně nejdůležitější ženy Slovenska stylistka Lenka Škodová?

Ta pro web tvnoviny.sk nešetřila chválou. Její šaty prý byly v mnoha ohledech dokonalé. Skvělou trefou byla podle ní sázka na minimalizmus, čisté linie a efektní detail na rukávech a v dekoltu.

Návrhářem šatů byl prý Boris Hanečka a stylistka jeho počin hodnotí velmi kladně. „Model pro prezidentku Zuzanu Čaputovou nemohl vymyslet lépe. Skvěle působil i výběr barvy v kombinaci s minimalistickým střihem šatů,“ zhodnotila pro citovaný web odbornice na módu.

Ocenila i dvojí výběr bot, které si mohla prezidentka snadno přezout. „Nejprve bílé lodičky, které ladily s kabelkou a následně pohodlnější bleděmodré lodičky na nižším podpatku tón v tónu s barvou šatů. Opět mi tímto lookem připomněla ikonické outfity například Kate Middletonové či královny Alžběty,“ nebránila se vysokému hodnocení outfitu stylistka.



Přečtěte si
htrzpetr
19. 6. 2019 • 09:07

------------------Najítt nahe zeeny ve vaší oblasti na toto : ito.mx/zeny

stooslu
19. 6. 2019 • 08:03

vlasy vyčesat každopádně, šaty tmavší, boty jemnější, punčochy tmavší

-bello-
19. 6. 2019 • 00:16

stylistce Lence Škodové ať vrátí škola " stylizmu " školný.
Jestli ten hábit kolem ramen a výstřihu je minimalistický počin, tak je slepá.Kromě toho, jak se puta čaputa hne, padá jí to různě kolem a je to hnusný .A když zralá ženská nosí vlasy rozpuštěný vypadá, jak světská.( něco jako Borhyová )
Puta čaputa tedy neboduje a stylistka je taky divná , jinak to nevidím

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.