TOPlist

Novinky z dílny Xiaomi. Nadupané smartphony nyní s powerbankou nebo sluchátky zdarma

Xiaomi PR MP

Sedmičková řada Redmi okouzlí nejen nízkou cenou, ale především výbavou. Vlajková loď Xiaomi Mi 9 sází na inovace, které u konkurence budete hledat těžko. Smartphony najdete ve všech našich prodejnách a nově k nim přidáváme zdarma powerbanku nebo sluchátka.

Hledáte slušně vybavený telefon za pár korun?

Ačkoli telefon Xiaomi Redmi 7 spadá do střední třídy, jistě vás potěší, že jde s dobou a díky kapkovitému výřezu si můžete vychutnávat úhlopříčku 6,26″ bez omezení.

Jako jeden z mála smartphonů v kategorii do 4500 Kč má pro vás Redmi 7 připraveno odemykání tváří (FaceID) případně čtečku otisku prstu ze zadní strany.

Procesor zajišťuje velmi kvalitní Snapdragon 632, který vám ve spojení s baterií o kapacitě 4 000 mAh zajistí více jak denní bezproblémové užívání.

Telefon, který zvládne i cestu do vesmíru!

Díky 6,3″ velkému displeji s technologií zobrazování IPS LCD a rozlišením Full HD+ vám na Xiaomi Redmi Note 7 neunikne žádný detail a můžete si tak plnohodnotně prohlížet vyfocené snímky, které pořídíte výjimečným 48 Mpx snímačem. Jak u hlavního duálního, tak předního fotoaparátu nechybí HDR či umělá inteligence, která dokáže rozeznat až 27 scén v případě zadního snímače a 13 u selfie kamerky.

Díky Corning Gorilla Glass 5, které je na obou stranách, telefon vydrží pád, pošlapání podpatky nebo třeba rozlouskne vlašský ořech. Skleněný zadní kryt zaujme duhovým barevným přechodem.

Pomocí technologie Qualcomm Quick Charge 4 telefon plně nabijete za 100 minut, baterie má kapacitu 4 000 mAh.

Xiaomi PR MP2

Při nákupu smartphonu Redmi 7 nebo Redmi Note 7 nyní obdržíte pouze u nás powerbanku s kapacitou 10000 mAh zdarma jako dárek! Při výkupu starého telefonu navíc získáte bonus až 300 Kč a abyste svoji domácnost vybavili dalším produktem, máme pro vás voucher ve výši 500 Kč na nákup ekoproduktů Xiaomi. Neváhejte. Akce platí do vyprodání zásob!

Vlajková loď se zcela novými možnostmi

Naleštěného elegána Xiaomi Mi 9 chrání nejnovější ochranné sklo Corning Gorilla Glass 6. Nemusíte se tak bát jakéhokoliv poškrábání. Okolí zaujmete skleněnými zády s holografickým efektem.

Umístěním snímače otisků prstů, miniaturizovaného selfie fotoaparátu a ultrazvukového senzoru přiblížení do plochy displeje se podařilo zúžit rámeček na pouhých 3,6 mm. Maximálně si tak vychutnáte celoplošný displej AMOLED s úhlopříčkou 6,39″.

Xiaomi Mi 9 se jako první může chlubit procesorem Snapdragon 855.

Unikátní je první bezdrátový rychlonabíjecí systém o výkonu 20 W.

Tajemství skvělých fotografií Mi 9 se skrývá ve třech objektivech: širokoúhlém objektivu, teleobjektivu a ultra širokoúhlém objektivu. Zkrášlující 20MPx kamera pro selfie snímky zajistí, že bude každé vaše selfie dokonalým uměleckým dílem. 

Odlehčená verze bez omezení

Pokud raději uvítáte menší telefon, Xiaomi Mi 9 SE vám přesně padne do ruky.

Úhlopříčkou 5,97“ vám může připadat na menší telefon dost, nicméně díky posunu v rámečcích se toto zařízení může rovnat svou velikostí starším 5“ telefonům. Super Amoled displej je zárukou jasného a barevného obrazu a jistě vás potěší, že čtečka prstů není na zadní straně, ale přímo v displeji. Záda jsou tak doménou trojitého fotoaparátu. Milovníky placení mobilem zaujme podpora NFC.

Xiaomi PR MP3

Při nákupu smartphonu Xiaomi Mi 9 nebo Xiaomi Mi 9 SE nyní obdržíte pouze u nás sluchátka Niceboy zdarma jako dárek! Při výkupu starého telefonu navíc získáte bonus až 400 Kč a abyste svoji domácnost vybavili dalším produktem, máme pro vás voucher ve výši 500 Kč na nákup ekoproduktů Xiaomi. Neváhejte. Akce platí do vyprodání zásob!

Autor článku PR článek
PR článek
Takto označený obsah má charakter reklamního sdělení, jehož zadavatelem je subjekt třetí strany. Máte-li zájem o spolupráci či publikaci PR článku, kontaktujte nás na e-mailu [email protected].

Kapitoly článku