V Bílém domě vaří obrovský kuchař jak ze Zelené míle, internet si toho všiml a začala mela

Jmenuje se Andre Rush, je to černoch, má bicáky jako my dvě nohy (a určitě větší penis) a výšku jako menší mrakodrap.

Překvapilo by vás vůbec, kdybychom vám řekli, že Andre Rush je kromě toho taky veterán? Dvacet tři let sloužil u armády spojených států jako seržant v bojové jednotce, kde se ale stal ten twist a začal najednou pro svoje kamarády ve zbrani vařit, to jsme nějak nepostřehli, ale psali, že ve West Pointu si ho dost chválili.

Tam začal namísto trhání hlav nepříteli vymýšlet kaloricky zdravá jídla pro bojové jednotky a dietní a nestresová jídla pro jejich velitele. Navíc je také jakýmsi ombudsmanem pro veterány ze zahraničních legií a amerických misí, na starosti má něco jako vývoj a výchovu nových vojenských generací k lepším zítřkům.

Zní to děsně socialisticky, ale Andre Rush bude asi obrovská hvězda, protože se sice ví, že vaří pro prezidenty v Bílém domě, ale teď jeden reportér vyfotil, jak kouká přísně úkosem nad pánví a v rondonu, na němž má amerického orla, a internet se může zbláznit.

Chef Rush

Americká veřejnost o Rushovi ví tak zhruba rok, a to ještě náhodou. V Bílém domě se slavil konec ramadánu a jeden reportér namísto toho, aby fotil nudné politické dění, zabloumal za roh, kde se chystalo jídlo, a všiml si, že to tam řídí jeden obrovský černoch.

Chef Rush

Od té doby dává všude rozhovory, hlavně kolik toho zvedá (nevíme, přečtěte si to tady) a co vlastně umí.

Chef Rush

.

Chef Rush

Takže kromě toho, že má obří bicáky (a penis určitě, ach jo), tak dělá taky takové něžné věci jakože je chocolatier, vyřezávač ledových soch, cukrář, pečivář (jak se to řekne správně?!) a taky vám evidentně bude umět palcem zlomit vaz.

A o těchto memes ví. A prý se tím dost baví.

Asi ho chceme za manžela.

Chef Rush

.

Chef Rush

.

Chef Rush

.

Chef Rush

Fotogalerie

Komentáře

Holkometr

Jak to vidí ostatní?
10426
21701