Pohlaď stehýnko: Na téhle kočce nám něco nesedí, ale pořád nevíme co

Vítejte v panoptiku živých kuriozit.

Když v dnešní době narazíme na ženskou, která má víc svalů než my, tak prostě sklopíme zrak a přijmeme tu potupnou realitu. Bohužel to není už nic neobvyklého. 

Když ale narazíme na ženskou, která má víc svalů jak my jen na zadku a stehnech, no tak nám nezbývá nic jiného, než se jí prostě smát za to, jak vypadá, abychom tím tu krutou realitu prostě zastřeli.

Seznamte se s Bakhar Nabievou, nasypanou dívkou z Ukrajiny.

Představujeme vám proto Bakhar Nabievu z Ukrajiny.

Pomineme-li tu hovadinu v podobě zainkoustovaných očí, mohla by to být velmi pěkná slečna. Mohla by, kdyby nesypala jako protržená, čímž se ostatně vůbec nijak netají.

(Bakhar dělá reklamu na jakési doplňky se zmrzlinovou příchutí, ale ve skutečnosti jede v jehlách.)

Bakhar prý na škole šikanovali za to, že má příliš tenké nohy. Tak se rozhodla bojovat, dřít jako kůň a dost možná i trochu vypadat jako kůň, no a teď už teda nejenže nemá tenké nohy, ona vlastně vůbec nemá nohy, spíš má haksny jako dvě klády.

Seznamte se s Bakhar Nabievou, nasypanou dívkou z Ukrajiny.

Přestože má Bakhar Instagram plný vyšpulených zadků, roztažených nohou a někde skoro vidět kozi, slinu tentokrát rozhodně neutíráme. 

Připadáme si totiž spíš jako v panoptiku lidských kuriozit, jak dřív objíždělo města a vystavovalo vousaté ženy, prsaté muže nebo lidi s nepoměrně velkou některou částí těla...

(Plácněte si!... A upadne vám ruka)

Perličky z jejího Instagramu jsme pro vás stáhli do galerie.

Tam si můžete na Bakhar ukazovat prstem, házet na monitor rajčata, nebo si dělat dobře. To už je na vás, jací jste gurmáni.

Fotogalerie

Komentáře

Holkometr

Jak to vidí ostatní?
9186
23632