Nejlepší kousky českých šperkařů: Podívejte se, co bude trendy v létě 2019

Kristýna Malovaná je úspěšnou českou šperkařkou.
Zdroj: Kristýna Malovaná
Prstýnek z kolekce On a Ona.Kristýna vyrábí originální šperky.Kristýna Malovaná je talentovaná šperkařka.Kristýna Malovaná nejvíce vyrábí snubní prsteny.+ 6 fotek+ 7 fotek

Minimalistické šperky, které zdůrazňují rodinné či přátelské vazby a spojení dvou bytostí - takový je trend léta 2019 podle české šperkařky Kristýny Malované. Podívejte se na nejnovější kolekce šperků, které jsou vhodné i pro svatební příležitosti.

Petra Járková
Petra Járková 18. 06. 2019 16:00

Úspěšná česká šperkařka Kristýna Malovaná představuje nové trendy v podobě svých dvou aktuálních kolekcí. První akcentuje rodinné či přátelské vazby jednotlivce, propojení dvou lidských bytostí - bez "papírů" i to svatební. Druhá kolekce vznikla prý jednoduše proto, aby v lidech vzbuzovala radost.

Prsteny, náhrdelníky či náramky, které naleznete v kolekci On a Ona, mají za cíl být v harmonickém souladu a zároveň se trochu lišit. Tak jako se liší a zároveň k sobě „ladí“ dvě osoby, které se mají rády a chovají k sobě úctu. Ať už jde o lásku mileneckou, či kamarádskou. Pokud někomu chcete dát najevo, že k sobě patříte a že vám na dotyčném záleží, jistě tuto kolekci oceníte. Je vhodná i jako volba pro snoubence.

„Ráda vytvářím symboly, které každý den nositeli připomenou, že nejsou sami. V současné chvíli jsem nejvíce vytížená snubními prsteny na míru. To mě těší, protože moje díla jsou součástí krásné životní události a jako originály jí dodávají na jedinečnosti, říká Kristýna Malovaná.

Druhou letní novinkou je kolekce Random. V ní rezonují zejména veselé tvary, vlnky, kopečky... V dotyčném, který výrobky z této kolekce bude nosit, mají probudit touhu po hře a radost ze života. Každý kus je originál, ruční výroba je samozřejmostí.

PODÍVEJTE SE NA ČESKÉ TRENDY A NEOTŘELÉ ŠPERKY V NAŠÍ GALERII:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články