Barcelona a Valencia si prý vymění brankáře Cillessena a Neta

18.06.2019, 16:01
Aktuality
Barcelona a Valencia se podle španělského deníku Mundo Deportivo dohodly na brankářské výměně. Zatímco na Camp Nou zamíří Neto, opačný směr by měl nabrat Nizozemec Jasper Cillessen.

Oba kluby se podle deníku měly sejít v pondělí a protože oba dva hráči byli transferu nakloněni, šlo všechno hladce. Hodnota obou mužů na přestupovém trhu se nyní pohybuje okolo 30 milionů eur.

Cillessen má v Barceloně kontrakt až do roku 2021. Už delší dobu ale dával najevo, že není spokojen s pozicí dvojky za Marcem.Andrém ter Stegenem. V katalánském klubu působí již tři roky, ale za celou dobu odehrál jen 32 zápasů, z čehož 24 bylo v domácím poháru. Klubu tedy oznámil, že by rád odešel jinam a v devětadvaceti letech začal zase pravidelně chytat.

Valencia byla od začátku mezi zájemci o Cillessenovy služby. Dalším klubem ve hře měla být portugalská Benfica.

Netovi je stejně jako Cillessenovi devětadvacet let. Do Valencie přišel před sezonou 2017/18 z Juventusu, kde byl dvojkou za Gigi Buffonem. Pod trenérem Marcelinem si na Mestalle vybojoval pozici jedničky.

Do Barcelony jej podle všeho zlákal výrazně vyšší finanční příjem. Oproti Valencii by si měl vydělat dvakrát nebo dokonce až třikrát tolik.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net

Komentáře (334)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele