TOPlist

Tajemná Xperia se třemi fotoaparáty na prvním obrázku

Sony triple camera phone

Po internetu v současné době koluje fotografie záhadného smartphonu ze stáje Sony s trojicí zadních fotoaparátů, skleněnými zády a fialovou barvou. Výrobce ve svém portfoliu už jeden telefon se třemi zadními snímači má – konkrétně se jedná o Xperii 1. Avšak zatímco u Xperie 1 je fotoaparát umístěný uprostřed, v případě neznámého modelu jej vidíme v horním levém rohu.

Podle informací čínského bloggera, který si říká Zackbuks, by se měl telefon jmenovat Xperia 1v či 1s a k oficiálnímu oznámení by mělo dojít 9. července v Tokiu. Na konkrétnější specifikace si budeme muset ještě nějaký ten čas počkat. Xperia 1 byla představena letos v únoru, o jejího nástupce se tak velmi pravděpodobně nejedná – očekáváme jej totiž spíše ke konci roku, nebo na začátku toho následujícího.

Dočkáme se Snapdragonu 855?

Xperia 1v/1s by kromě trojice zadních fotoaparátů mohla nabídnout LCD displej, čipset Qualcomm Snapdragon 855. V porovnání s Xperií 1 lze očekávat také o něco nižší cenu. Vyloučit nelze ani možnost, že se jedná o dvě různá zařízení.

Autor článku Marek Bartík
Marek Bartík
Redaktor serveru SMARTmania.cz a brněnský student. Vedle toho velký fanoušek videoher, jehož nepřestává udivovat jejich překotný vývoj. Svět kolem nás plyne takovou rychlostí, že se za ním mnohdy nestačíme otáčet, čímž se pro nás stává nepostižitelným.

Kapitoly článku