Prezidentce nadačního fondu Kapka naděje to ten večer na jevišti Nové scény Národního divadla slušelo. Jedinou vadou na kráse byla ošklivá »díra« v hlavě, kterou by nedokázala zakrýt ani ta nejlepší maskérka. Zvláštní zranění vyvolávalo řadu šílených teorií o svém původu. Snad ji nikdo nenapadl, obávali se diváci. Nebo se někde zřítila při dobrodružných výpravách, kterých se účastní se svým manželem?

 

Ani jedno, ani druhé. Tu ošklivou ránu si přivodila sama! „Po návratu z Gruzie jsem nešťastně parkovala,“ začala s vysvětlováním pro deník Aha! a pokračovala: „Při výstupu z auta jsem si dala dveřmi perdu do hlavy, protože tam bylo málo místa.“ Nějaká ostrá hrana se najde na dveřích každého automobilu. Nevinné zabouchnutí, trocha nešikovnosti, stísněný prostor – a na čele se objeví krvavý šrám.

Do dovolené by měla být v pořádku, s manželem Josefem Pizingerem (31) se v létě chystají vyrazit do Kazachstánu. Se šťastným párem se do Asie vypraví i čtrnáctiletý Jakub, kterého má Vendula z prvního manželství se zesnulým hitmakerem Karlem Svobodou (†68).

Vendula Pizingerová přiznala: Manželovi už nestačím! 

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová přiznala: Manželovi už nestačím! Markéta Reinischová

Fotogalerie
54 fotografií