Velký dovolenkový horoskop: Hvězdy radí, kam je fajn vyrazit

Velký dovolenkový horoskop: Hvězdy radí, kam je fajn vyrazit
Zdroj: Archiv

Ano, milé dámy a pánové. Už přišel ten pravý čas vybrat si letní dovolené, aby pro vás byly výhodné. Určitě však zatím nevíte, co od nich očekávat a jestli se vám na ně dostane peněz. Proto vám můžeme dobře poradit, kam byste se měli vydat, abyste si chvíle volna mohli pořádně užít.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 19. 06. 2019 08:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.) 

Jako energičtí lidé máte chuť své volno nevyužít. Spíš toužíte ukázat vlastní pracovní schopnosti. Relaxaci ale určitě potřebujete a dovolenou si tak pořídíte! Pokud se už vydáte k moři, tak zvolíte dovolenou spojenou s aktivním sportem nebo výlety. Při polehávání u bazénu byste se brzy nudili, jen pokud by vás nečekalo erotické dobrodružství. Milujete exhibicionistické kousky nad mořskou hladinou. Rádi se pobavíte i dobrodružnou a náročnou cestou do tropů, kde si můžete dokázat své schopnosti a odolnost. Často vám k tomu nesmí chybět vybavení pravého zálesáka. Za šelmami se vydáte spíš v měsíci červnu a k moři pojedete v srpnu.

BÝK (21. 4. – 21. 5.) 

O dovolené si rádi malujete barevné obrázky. Proto máte zálibu v katalozích, které vám slíbí letní pohodu a zároveň i luxus na úrovni, který si však můžete dovolit. S chutí tedy budete pobývat v tříhvězdičkovém hotelu s plnou penzí v obklopení rodiny. Ale tušíte, že pronájem venkovské usedlosti je někdy celkově výhodnější, protože vás dokáže klid mezi poli a lesem brzy uvolnit. Proto vám stačí si jen tak užívat s miláčkem nebo dětmi, určitě si však taky chcete dát všechny místní dobroty. V červenci se na dovolenou vydáváte častěji než jindy, nikdy se ale nevyhýbáte i uměleckým zážitkům a večerní zábavě. Nejlepší pro pobyt u moře je pro vás zase měsíc září.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.) 

Volno pro vás znamená zábavu. Navíc patříte k osobám, které často rády cestují. Avšak ne rovnou vždy do zahraničí, klidně jezdíte na kratší vzdálenosti. Proto můžete obejít nebo objet na kole naši republiku. Pobytové zájezdy u moře vás příliš nebaví a věnujete se raději poznávání památek. Taky různým výletům, kdy se můžete setkávat s místními obyvateli a poznávat jejich zvyky. Na několik letních dní se s chutí vydáte i do evropských velkoměst, jako je Londýn nebo Brusel, které si užijete od rána do večera. V oblibě máte bydlení na slušné úrovni, někdy vám ale nedělá problém ani hostel. V červnu si užijete vždycky slušně, v říjnu zase jezdíte po slavnostech, konaných ve městech i na venkově.

RAK (22. 6. – 22. 7.) 

Letní dovolená u moře by se měla dít každý rok. Proto se na ni připravujete skutečně rádi a dost dlouho. V oblibě máte pobytové zájezdy s plnou penzí, kdy se opravdu nemusíte starat o nic. Už dopředu si raději zvolíte apartmány, kde můžete pobývat jen s rodinou, taky sami sobě vařit a zabývat se vlastním pohodlím. Nevadí vám si jen tak ležet u bazénu, ještě raději si ale zaplavete v moři a vydáte se na rybářské dobrodružství. Tak si moře užijete nejlépe. Pokud zůstanete v Čechách a na Moravě, nejlépe se uvolníte v kraji rybníků, ale vlastně stejným způsobem jako u moře.

LEV (23. 7. – 22. 8.) 

Patříte k lidem, kteří milují slunce. Proto máte smysl pro užívání si všech letních radovánek. Dovolenou potřebujete a klidně si na ni po celý rok šetříte, abyste si pak připadali jako opravdoví světáci. Dáváte přednost luxusu a prověřeným hotelů, last minute zájezdy si totiž nekoupíte nikdy. Otevřená mořská hladina, hřející slunce na obloze bez oblaků, přesně to vám po celé dny vyhovuje. Pak si na pláži rádi užíváte slunění, i sportů a taky koketování s druhým pohlavím. Proto se večer musíte ukázat jako zábavní tvorové, kteří touží okouzlovat druhé.

PANNA (23. 8. – 22. 9.) 

Letní dovolená patří i do vašeho diáře. Jste ochotní si dopředu vypočítat, kolik peněz na ni máte. Víte, jak ušetřit, abyste mohli vyjet na vybraný zájezd. Ne vždy potřebujete pobyt u moře nebo ve městě, dokážete se pobavit i na opuštěném venkově v horách. V oblibě máte dlouhé výlety na kolech po cyklostezkách. Vaše skromnost vás nijak nenutí příliš si vybírat. Máte raději menší rodinné penziony, kde vás nikdo nevyruší. Potřebujete celé dny cestovat za zážitky, nebo se aspoň dlouho procházet okolní zelenou přírodou. Když už vyrazíte k moři, zatoužíte se věnovat klasické dovolené se sluněním a pravidelným plaváním.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.) 

Dovolenou potřebujete vždy pořádnou. Během ní si užijete jak pobytu u moře, tak i fakultativních zájezdů za krásami místních památek. Místo, kam se vydáte napevno, musí být známé milými vztahy mezi lidmi, tak se vaše příjemné pocity zlepší. Proto nemáte příliš rádi, pokud se relaxující lidé rozptylují hlučnými sporty nebo hádkami. V oblibě máte hotely střední třídy, kde však bývá přátelská obsluha. Podobně si užijete i výlety na lodích, plujících kolem pobřeží s uvolněnou náladou lidí, kvalitní muzikou a možností tance. Noční život už pro vás může být živější, protože vám vůbec nevadí flirty.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.) 

Letní dovolená vás zaručeně uvolní. Taky vás dostane do jiného světa. Z hlediska vyšší ceny nemáte obyčejné potřeby, protože spíš rádi odpočíváte při nezvyklých zážitcích. V oblibě samozřejmě máte moře, vyhovovat vám může i potápění. S chutí se stejně tak ale vydáte na dobrodružnou cestu horskými řekami na raftu, i přes divoké peřeje. Užijete si taky jízdu stopem, která vám nabízí nečekané zážitky. Mnoho z vás však bude nakonec dost konzervativní. Když máte rodinu a pohodlného partnera, užijete si jenom plážové prostředí spolu s kvalitním ubytováním a obsluhou.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.) 

Léto si dokážete užít. Jste totiž typičtí cestovatelé, pro které dovolená znamená klid i dobrodružství zároveň. Umíte se vydat do zahraničí pouze s batohem, protože máte nejraději romantiku a nezvyklá setkávání s místními lidmi. To se však týká hlavně mladých osob. Ty zralejší vyžadují skutečný luxus v moderních střediscích celého světa. Tam si totiž můžete užít kvalitní úrovně služeb a spokojeného volna s užíváním si prázdninových radovánek. Pak ukážete, jak máte v oblibě sport a plavání i spoustu veselých zážitků během večera.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.) 

Volno si dokážete naplánovat. Pokud se týká letní dovolené, máte ji vybranou delší dobu dopředu, protože umíte dobře nakládat s časem a vlastními penězi. Přitom cítíte přání, abyste si během ní mohli dovolit všechno co druzí lidé, se kterými se na zájezd vydáváte. Často zamíříte na svá oblíbená místa. V hotelích potkáváte známé nebo se věnujete klasické výměně letních bytů s místními obyvateli. Moře si dokážete užít, vyhýbáte se ale příliš silnému slunci. Občas proto dáte přednost horské chatě, při horolezectví a vysokohorských túrách se totiž skvěle uvolníte a zjistíte své schopnosti.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.) 

Léto má na vás zvláštní vliv. Co se týče dovolené, vaše potřeby můžou být dost netypické. V něčem jste klasickými turisty a umíte si přesně vybrat místo vlastního pobytu. Pak se s chutí koupete v moři a jako ostatní se sluníte na pláži. Někdy je vám však trochu blíž dovolená ve velkoměstě než někde ve venkovské krajině. Potřebujete místa, kde si můžete užívat nočního života s přáteli, taky tam ale objevit nové a netypické zážitky. Vždy vás zajímají lidé a jejich neznámý způsob života.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

V létě potřebujete prožít pohodu. Pobývat v zahraničí a dlouho cestovat, to je pro vás přirozená potřeba. Jestli přímo nepatříte mezi průvodce, tak se vydáváte na dovolenou vždy s chutí. Klidně obětujete i nákup nových šatů nebo auta, abyste mohli být u moře. Znamená to pro vás totiž skutečné uvolnění a zároveň možnost prožívat různá dobrodružství, na která pak můžete dlouho a romanticky vzpomínat. Proto se vydáte na dlouhou plavbu po moři i na cestu po řece skrze tropický prales. Mnoho z vás chce však mít spíš luxus na vysoké úrovni v hotelovém komplexu, kde existuje plná penze. Pak jen tak plavete ve vlnách moře a koupete se v paprscích slunce na pláži.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články