TOPlist

Vodafone Neomezený: nový tarif za 599 Kč nabídne neomezená data. Má to ale háček

Vodafone dnes na tiskové konferenci v Praze představil nový mobilní tarif pod značkou Neomezený. Ten láká na neomezená mobilní data za 599 Kč/měsíčně. Neradujte se ale předčasně, abyste neomezená data za tuto cenu získali, budete se muset zavázat k výrazně vyššímu měsíčnímu plnění.

Vodafone Neomezený: nové tarify za 599 Kč nabízejí neomezená data. Má to ale háček.
Ředitel českého Vodafone Petr Dvořák představuje nový tarif pod značkou Neomezený

Neomezená data ano, ale za měsíční poplatek 2 795 Kč

Tarif Vodafone Neomezený operátor spustí už zítra, tedy 20. června. Zákazníkům sice nabídne neomezená data do mobilního telefonu za 599 korun měsíčně, bohužel se ale jedná o multiSIM nabídku, která propojuje mobilní i pevné internetové připojení. Nová tarifní řada cílí také na zákazníky, kteří nepotřebují přímo neomezený mobilní internet a vystačí si s omezenou porcí dat v mobilu a domácím připojením. Podrobně nové tarify shrnuje přiložená tabulka.

Vodafone neomezený: cenový přehled balíčků
Vodafone neomezený: cenový přehled balíčků

Pokud jste se těšili, že za 599 Kč získáte neomezená data, pravděpodobně vás příliš nepotěšíme. K tomu, abyste se na tuto cenu dostali, totiž musíte u operátora mít aktivních více SIM karet (konkrétně čtyři). A to ještě není vše, dále je nutné využívat pevné domácí připojení, které vyjde na 399 Kč/měsíc (jedná se o tarif s rychlostí 20Mbit/s). Pokud si tedy všechny tyto částky sečtete, dostanete se na měsíční plnění ve výši 2 795 Kč.

Nepřehlédněte: T-Mobile všem zákazníkům zdarma nadělí neomezený mobilní internet

Pokud nebudete chtít u operátora využívat čtyři čísla, ale například jen tři nebo dvě, můžete se také dostat na neomezený datový tarif. Cena už ale nebude tak výhodná a plnění opět bude podmíněné pořízením pevné domácí přípojky za zmíněných 399 Kč/měsíc. Pro lepší představu opět přikládáme tabulku s detailním rozpisem.

Neomezená data za 599 Kč? Ano, ale podmíněné je to celkem 4 čísly a pevným internetem. Celková měsíční cena tak je 2 795 Kč.
Neomezená data za 599 Kč? Ano, ale podmíněné je to celkem 4 čísly a pevným internetem. Celková měsíční cena tak je 2 795 Kč.

Na první pohled nabídka Vodafonu vypadá lákavě, nicméně realita už tak růžová není. Opravdová pecka by byla, kdyby operátor neomezená mobilní data skutečně nabídl za 599 Kč měsíčně bez nutnosti využívat více telefonních čísel a domací internet.

A jak se nový tarif operátora líbí vám? Dejte nám vědět do komentářů pod článkem.

Autor článku Jiří Hrma
Jiří Hrma
Zakladatel a šéfredaktor SMARTmania.cz, fanoušek moderních technologií a chytré domácnosti, cestovatel, milovník elektronické hudby a vyznavač extrémních sportů.

Kapitoly článku