Laureát tří ocenění Audience Choice Awards, představení PRETTY WOMAN: THE MUSICAL, jde do světa

(PRNewsfoto/PRETTY WOMAN: THE MUSICAL)

(PRNewsfoto/PRETTY WOMAN: THE MUSICAL)

PARTNERSTVÍ SE SPOLEČNOSTÍ AMBASSADOR THEATRE GROUP PRODUCTIONS PŘIVEDE PŘEDSTAVENÍ DO LONDONSKÉHO WEST ENDU V ROCE 2020

OZNÁMENÍ HVĚZD PŘEDSTAVENÍ V HAMBURGU

NÁRODNÍ TURNÉ ZAHÁJÍ PŘEDSTAVENÍ V ŘÍJNU 2020 V PROVIDENCE NA RHODE ISLANDU

OSLAVA 55. VÝROČÍ UMĚLECKÉHO DÍLA ROYE ORBISONA A BILLA DEESE PŘEDSTAVENÍM „OH, PRETTY WOMAN"

PRETTY WOMAN: THE MUSICAL oznamuje:

Druhá mezinárodní produkce představení PRETTY WOMAN: THE MUSICAL bude zahájena v roce 2020 v londýnském West Endu. Představení originální hudby a textů držitele ceny Grammy Bryana Adamse a Jima Vallance podle knihy Garryho Marshalla a filmového scénáristy J.F. Lawtona, v režii a choreografii dvojnásobného držitele ceny Tony Award Jerryho Mitchella. Londýnské představení PRETTY WOMAN: THE MUSICAL bude produkováno společností Ambassador Theatre Group Productions s Paulou Wagner a týmem.

Producentka Paula Wagner a skladatelé Bryan Adams a Jim Vallance dnes v Hamburku v Německu představí světu hvězdy první mezinárodní produkce představení PRETTY WOMAN: THE MUSICAL. Německé divadelní hvězdy Patricia Meeden, která hraje Vivian, a Mark Seibert, který hraje Edwarda, zahájí představení v pondělí 23. září 2019 v hamburském divadle Stage Theater an der Elbe. Představení PRETTY WOMAN: THE MUSICAL, organizované agenturou Stage Entertainment, bude zahájeno v neděli 29. září 2019.

První celostátní turné PRETTY WOMAN: THE MUSICAL zahájí představení v říjnu 2020 v Providence Performing Arts Center na Rhode Islandu.

Hitový muzikál PRETTY WOMAN vzdá hold legendárnímu hudebníkovi Roy Orbisonovi tím, že na oslavu 55. výročí úctyhodné umělecké dráhy uvede světově proslulé mistrovské dílo "Oh, Pretty Woman", napsané Royem Orbisonem a Billem Deesem. Píseň "Oh, Pretty Woman", vydaná jako singl dne 1. srpna 1964, byla prodána v počtu přes sedm miliónů kopií je synonymem zesnulého Roye Orbisona a stala se ikonickou jako titulní píseň filmu Garryho Marshalla. Skladba "Oh, Pretty Woman" bude hrána během představení na Broadwayi, během celostátního turné, v Hamburgu a v Londýně.

PRETTY WOMAN: THE MUSICAL, nyní dvanáctý měsíc na Broadwayi, čtyřikrát prolomila rekord prodeje v divadle Nederlander na Broadwayi a je trojnásobným držitelem ceny Audience Choice Award (Broadway.com). Julia Roberts se zúčastnila rekordního představení muzikálu dne 2. srpna 2018.

Navštivte webové stránky: PrettyWomanTheMusical.com

Kontakt: Polk & Co. - Alex Seeley (917-261-3988)

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/655950/Pretty_Woman_Logo.jpg

PROTEXT

Klíčová slova USA-zábava-divadlo-muzikál-PRETTY WOMAN: THE MUSICAL

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Kultura

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.