Mytí auta bez námahy

nano mytí Praha

Automobil patří k věcem, bez kterých se v současnosti mnoho lidí neobejde. Nejde zrovna o malou investici, proto je potřeba se o vůz dostatečně starat. Kromě pravidelných technických kontrol se nevyhnete ani mytí, protože jen tak budete vypadat dost reprezentativně.

Pravidelná péče s mycím programem

Někdy stačí málo, aby vaše vozidlo vypadalo neskutečně špinavě. Naštěstí se nemusíte podobnými pracemi zabývat sami, ale stačí najít automyčku s dokonalými službami, kde vám nabídnou mnohem víc než umytí vnějšku. Na https://www.automycka-karlin.cz si dokonce můžete vybrat z několika mycích programů. Záleží na vás, jaký je pro vás momentálně nejužitečnější. Vždy záleží na dobře odvedené práci, pokud se zkombinuje s používáním profesionální autokosmetiky, máte vyhráno! Nepodceňujte ruční mytí, které umí být šetrnější k laku v porovnání s automatickými provozy. Poškození laku a jiné škody napáchají nevhodné nástroje, chemie a neodborné zacházení.

Nano ochrana pro váš automobil

Jak si nechat šetrně umýt vozidlo? Kdykoliv lze využít jeden z nejvyhledávanějších mycích programů https://www.automycka-karlin.cz – nano mytí Praha. Realizování zabere cca 180 až 240 minut času, s čímž můžete počítat předem a v době čekání si vyřídit něco jiného. Posléze se vrátíte k perfektně čistému a ošetřenému autu. Jak vše probíhá? Nejprve se uskuteční předmytí, kdy se odstraňují různé hrubé nečistoty, hmyz apod. Následuje ruční mytí pomocí pH neutrálního šamponu. Dále se též ručně vyčistí disky, provede se chemická a mechanická dekontaminace laku. Při druhém mytí, které následuje, se vysuší karoserie, prahy a vnitřní hrany dveří. Jako další vaše vozidlo projde naimpregnováním pneumatik, odmaštěním laku a aplikováním keramického povlaku od značek Gyeon Q2 One + Gyeon Cure. Tento lak vám vydrží minimálně dvanáct měsíců nebo na dvacet tisíc ujetých kilometrů. Veškeré práce splňují certifikáty na základě norem EU.