Tipy, rady, návody

I plastové KLT přepravky mohou být ekologické

Autor angelo


Přepravky se využívají v mnohých odvětvích. Skoro ve všech oblastech je totiž zapotřebí převážet zboží, rovnat ho ve skladu a manipulovat s ním. Automobilový průmysl není výjimkou, i autodíly se někde musí skladovat a převážet. Nejlépe v klasických plastových přepravkách.

Drobnější autodíly je nezbytné do něčeho dát. Papírové krabice jsou zcela nevhodné, nemusely by tíhu autodílů zvládnout, také by je mohl poškodit olej a další tekutiny. Navíc nejsou odolné vůči vodě. Proto se nejčastěji používají obyčejné plastové KLT přepravky. Ne však až tak zcela obyčejné.

Měly by být stohovatelné

Naprosto klíčové je vybrat si přepravky, které jsou stohovatelné, tedy dobře skládatelné na sebe. Šetří místo ve skladu i při přepravě. Společnost Schoeller Allibert je vyrábí v pěti různých velikostech, takže pak není problém vybrat si velikost podle konkrétních autodílů. Navíc má v nabídce i speciální přepravky Euroclick, které mají regulovatelný vnitřní objem pomocí clickboosterů. Nemusíte tedy zbytečně utrácet, koupíte jednu velikost a přizpůsobíte si ji podle aktuálních potřeb.

Nebojte se plastu

Plast je v současné době považován za nepřítele pro všechny ekology. Jenže lepší materiál pro výrobu přepravek byste hledali jen těžko. Je lehký, odolný vůči vodě a mnohým chemikáliím, navíc poměrně levný. A úplně proti ekologii jít také nemusí. Schoeller Allibert vyrábí plastové přepravky, které jsou opakovaně použitelné a vydrží dlouhá léta používání. Na konci svého životní cyklu jsou plně recyklovatelné. A co víc, tyto recyklované plastové přepravky jsou bezpečné i pro přepravu potravin.

Do přepravek se rozhodně vyplatí investovat. Pokud si totiž koupíte kvalitní KLT boxy, budou sloužit dlouhé desítky let. Společnost Schoeller Allibert investuje také do neustálého vývoje a inovací, takže budoucnostpřepravních obalů je ve kvalitních recyklovatelných materiálech vysoké kvality.

O autorovi

angelo

Zanechte komentář