Trendy pánské střihy na léto, ve kterých budeš neodolatelný

Chystáš se před prázdninami změnit střih, nejen proto, že by to mohlo být praktické, ale už nechceš být zarostlý jako zálesák? Tvoje image není to, co bys sis představoval a chceš mít zkrátka mnohem větší šmrnc? Přeješ si zapůsobit na tvou vysněnou a vyvolenou? To si jistě žádá nový střih.

To, že o sebe muž pečuje, neznamená, že je příliš zženštělý, metrosexuál či jak to jinak nazvat. Určitě je rozhodující to, co máš v hlavě, nikoliv na hlavě, ale řekněme si na rovinu, i vzhled je neméně důležitý. Ženy zkrátka berou takové muže, co mají obojí. Pokud tedy chceš se sebou něco udělat, pak máš k dispozici nejrůznější beauty služby pro muže, které neváhej využít. Začít můžeš hned, a to novým střihem, který ti bude slušet, a díky němuž budeš neodolatelný.

Trendy se neustále mění. Výjimku netvoří ani pánské střihy a účesy. Co je právě hitem? Vyber si svůj nový look, který ti dodá mužnost, eleganci a trochu té ležérní nedbalosti.

Klasický střih

Klasický střih nikdy z módy nevyjde a bude s ním spokojen každý. Co si pod ním můžeš představit? Boční části jsou vybrané strojkem od nejdelších po nejkratší hezky do ztracena. Vrchní část se ponechá lehce delší a vlasy lze směrovat buď nahoru, nebo na stranu. Podle toho, jak to máš rád. Jednoduchým, avšak velmi mužným střihem nemůžeš nic pokazit.

Barber

Aktuálně je v kurzu střih zvaný barber, který je oblíbený především u mladé generace. Stejně jako u klasického střihu jsou boční části vybrány strojkem do ztracena, avšak na tu nejkratší možnou délku. Vrchní část je úmyslně o dost delší, aby se docílilo většího kontrastu. Směruje dozadu nebo na stranu. Tento střih je podpořen vyholenou pěšinkou, případně jiným tvarem nebo obrazcem. Každé kvalitní pánské kadeřnictví dnes dokáže barber střih vykouzlit za pár minut.

Delší střih

Pokud preferuješ další vlasy, i v těchto můžeš vypadat skvěle. Jen se jim musí dát požadovaný tvar. V tomto případě se bere ohled na tvar obličeje. U úzkého obličeje lze střihem docílit jeho rozšíření. Vlasy se nechají delší přes uši a směrují do obličeje. Pohyb ve vlasech je možné docílit lehkým prosvětlením pramínků v délkách. Totéž se dá uskutečnit i u ostatních střihů a prosvětlit vrchní část hlavy.

Tipy, co ti budou slušet

Zobecnit lze také pár rad, jež ti budou v rámci střihů slušet. Jsou to tyto:

  • střih a styling ve stylu DIY punk
  • střih ale prodloužená 30. léta – delší, hladký, lesklý
  • pěšinka s ofinou na stranu nebo nahoru
  • jemný světlý melír v koncích vlasů
  • extra krátké vlasy se stínováním, čehož se docílí různě dlouhými partiemi
  • střih podpořený dokonalými vousy

Oslovila tě některá z nových image? Teď už nezbývá nic jiného, než navštívit pánské kadeřnictví, svěřit se do rukou profesionálů a užívat si léto se šmrcovním střihem. Kromě dokonalých vlasů nesmíš zapomínat také na vousy. Jsou nedílnou součástí účesu každého muže a celkově doladí tvůj vzhled. Stále je v módě strniště, přičemž začíná frčet také plnovous a decentní knír.