Karel Gott v šoku: Další hudebník o něm šíří... TOHLE!

Karel Gott a Filip Jančík 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. června 2019 12:15 | Aktualizováno: 20. června 2019 19:08

Nedají mu vydechnout. Po Milanu Drobném začal o legendárním Karlu Gottovi šířit nesmysly i další hudebník. Slovenský houslista Filip Jančík byl hostem na Gottově koncertě v Bratislavě, avšak historku, jak se k této práci dostal, si prý úplně vymyslel.

Talentovaný houslista Filip Jančík sice na sousedním Slovensku vyprodává sály, ale pověsti legendárního Karla Gotta ještě nedosahuje. V tamní talkshow Trochu inak, kterou moderuje Adéla Vinczeová (za svobodna Banášová), se však rozhodl přiživit na Slavíkově popularitě.

V televizi se totiž rozpovídal o tom, jak toužil po setkání s Gottem, až se mu to jednoho krásného dne povedlo. „Dozpíval, střetli jsme se v zákulisí, popovídali jsme si, udělali pěknou fotku a rozloučili se,“ vyprávěl Jančík s tím, že zhruba za další dva týdny mu zavolalo číslo z Česka a na druhém konci sluchátka byl Gott.

Mistr se jej prý zeptal, zdali by přijal pozvání být hostem na jeho bratislavském koncertě. „Nechal jsem dvě sekundy ticho, aby tam byla taková nejistota, a řekl jsem mu, že se podívám do kalendáře, jestli mám vůbec volno a pokud ne, jestli to můžu zrušit,“ pokračoval Jančík, který nakonec nabídku vzal jako úžasnou poctu a s radostí jí přijal.

Jenže už brzy houslista zjistil, že lhát se nemá. Podle informací slovenského serveru Plus Jeden Deň si hudebník historku o telefonátu s Gottem vymyslel. Potvrdili to i zástupci pořádající agentury, která organizovala Gottův poslední bratislavský koncert.

„Pokud vím, pan Jančík se snažil dostat ke Karlu Gottovi a poslal mu svou videonahrávku. V tom čase měl pan Gott na koncertě vícero hostí, tak se rozhodl, že dá šanci i jemu,“ řekla serveru Silvia Němčovičová z agentury Silvi Production. Historka údajně nepříjemně překvapila lidi z okolí slavného zpěváka i samotného Gotta.

Témata: Karel Gott Filip Jančík